Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ο γραφικός Άδωνις νομίζει ότι οι Ελληνίδες μπορούν να γίνουν εύκολα εκδιδόμενες!!




Αφροδίτη Γεωργακάκη
Αναγνώστρια


Θέλω να βάλω τις φωνές και να ουρλιάζω για αυτό το συρφετό των περίεργων και παράξενων προσωπικοτήτων που έχουν μαζευτεί στην πολιτική ζωή της χώρας και χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης και θα πρέπει με εισαγγελική εντολή να τους απαγορευτεί να κυκλοφορούν μέσα σε κόσμο να αποφασίζουν για το μέλλον ενός λαού και να δημοσιεύεται η κάθε μ@λ@κί@ που τους έρχεται στο μυαλό.

Κοροϊδεύουμε την Ζωή αντί να κλαίμε και καλά κάνουμε με αυτά που λέει και κάνει και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να πάρει σοβαρά ο πρωθυπουργός μας και να την απομακρύνει έως να την απομονώσει γιατί έχω συγγενείς και στο εξωτερικό που με παίρνουν κάθε ημέρα τηλέφωνο και μόλις σταματήσουν να γελάνε μου λένε τι είναι τούτο ρε παιδιά; Γιατί δεν είναι σοβαρή η Ελλάδα;

Αυτό που διάβασα όμως εχθές με έκανε να θέλω να πλακώσω στα χαστούκια μαζί με όλες τις γυναίκες της χώρας τον άλλο γραφικό της Νέας Δημοκρατίας τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μας πρόσβαλε ο ανεκδιήγητος και απίθανος Άδωνις ένας από τους πολλούς πλέον γραφικούς που έχει η πολιτική αυτής της άμοιρης χώρας.

Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο Άδωνις με το γυναικείο φύλο και τι πρότυπο έχει για να κρίνει το πόσο εύκολο μπορεί να γίνει μια γυναίκα εκδιδόμενη η παραδουλεύτρα αλλά θέλω να του πω πώς δεν είμαστε όλες το ίδιο με αυτό που έχει στο άρρωστο μυαλό του.

Νιώθω προσβολή που με σύγκρινε σαν Ελληνίδα με της γυναίκες της Ουκρανίας και αυτό δείχνει ότι δεν σέβεται τίποτα και κανένα και θα έπρεπε ο Σαμαράς η όποιος άλλος έχει κάποια σοβαρότητα στην Νέα Δημοκρατία να τον απομονώσει γιατί μας εξοργίζει πλέον.

 Μάλιστα για να υποστηρίξει αυτή του την άθλια θέση είπε ότι φίλος του στην Ουκρανία του αποκάλυψε ότι στην χρεοκοπία κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες.

Να πει στο φίλο του που δεν ξέρω εάν είναι προαγωγός η οτιδήποτε άλλο γιατί δεν γνωρίζω με ποιους κάνει παρέα ότι οι Ελληνίδες κάτι που δεν γνωρίζει ο Άδωνις δεν είναι ότι να΄ ναι και δεν συγκρίνονται με καμία σε όλη την υφήλιο!!!

Προσέβαλε όλες της Ελληνίδες θεωρώντας μας τόσο εύκολες για να γίνουμε εκδιδόμενες σε περίπτωση φτώχειας και κρίσης, γιατί παραδουλεύτρες στην ανάγκη για το σπίτι μας και την οικογένεια μας γινόμαστε εύκολα να πείτε του γραφικού τύπου που ντρέπομαι που είναι στην βουλή μαζί με τους άλλους γραφικούς.

Είναι ντροπή αυτού του γραφικού να του επιτρέπει ακόμα το κόμμα του να βγαίνει να μιλάει γιατί και όσες δεν έχουμε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ μόνο για αυτόν τον ανεκδιήγητο Τσίπρα θα ψηφίσουμε!!






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου