Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Τι άλλο θα ακούσουμε: Πατρινή δήλωνε φίλη του Βαρουφάκη και του… Πούτιν και εξαπατούσε κόσμο!



Εντύπωση προκαλεί η «περίπτωση» μιας 48χρονης Πατρινής, η οποία όπως αποκαλύπτει το τοπικό site tempo 24.gr, δήλωνε φίλη του Γιάνη Βαρουφάκη και του… Βλάντιμιρ Πούτιν!

Η γυναίκα συνελήφθη στην Πάτρα την περασμένη εβδομάδα και κατηγορείται για διακεκριμένες απάτες σε βάρος συμπολιτών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων η γυναίκα παρουσιαζόταν ως θετή κόρη πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή, ενώ σε άλλες περιπτώσεις υποστήριζε ότι ήταν σύζυγος του πατέρα ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες βιομηχάνους.

Δεν δίσταζε δε κατά περίπτωση, να δηλώνει ότι γνωρίζει και ότι συναντά τον σημερινό Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, προκειμένου να πείσει ανυποψίαστα θύματά της ότι η πληροφόρηση της για την οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν εξαιρετικά ακριβής και να τους προτείνει επενδυτικά προγράμματα στο εξωτερικό αποσπώντας έτσι μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία κατηγορείται ότι ουδέποτε φέρεται να επένδυσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα θύμα της 48χρονης Πατρινής καταγγέλλει ότι του απέσπασε το ποσό των 135.000 ευρώ και φέρεται να υποστηρίζει ότι η γυναίκα δεν δίστασε να του παρουσιαστεί ακόμη και ως γνωστή, μέσω συγγενικού της προσώπου, του... Ρώσου Προέδρου Βλαντιμιρ Πούτιν!

Παράλληλα του προσκόμισε, σύμφωνα με την καταγγελία, πλαστό έγγραφο υποκαταστήματος Ελληνικής Τράπεζας στο εξωτερικό, με στόχο να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που προαναφέρθηκε.

Η 48χρονη κυκλοφορούσε με πολυτελές αυτοκίνητο στην Πάτρα, και φέρεται να ξόδευε πολλά χρήματα για διασκεδάσεις.

Η γυναίκα συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην Πάτρα, ύστερα από καταγγελία 62χρονου τον οποίο εκβίαζε μαζί με τον 57χρονο σύντροφό της, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Και οι δύο απαιτούσαν από τον 62χρονο Πατρινό το ποσό των 2.000 ευρώ απειλώντας τον σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας  με απειλές ακόμη και για τη ζωή του.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψή τους με την κατηγορία της εκβίασης, οι Αρχές δέχθηκαν πληροφορίες και καταγγελίες για απάτες σε βάρος τους, από τις οποίες η ίδια φέρεται να τους είχε να αποσπάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, οι δύο δράστες στις (23-4-2015), στην Πάτρα, κατάφεραν να αποσπάσουν από 40χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των (6.150) ευρώ με το πρόσχημα επενδυτικού κέρδους, καταθέτοντάς τα σε λογαριασμό τράπεζας του εξωτερικού.

Επίσης, με το ίδιο πρόσχημα η 48χρονη, κατάφερε να αποσπάσει τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, στην Πάτρα, από 72χρονο ημεδαπό  το χρηματικό ποσό των (50.000) ευρώ.

Όπως επίσης προαναφέρθηκε από το tempo24.gr στη συνέχεια υπήρξε και άλλος Πατρινός ο οποίος κατήγγειλε τη συγκεκριμένη γυναίκα για απάτη που του κόστισε 135.000 ευρώ.

Τόσο η 48χρονη, όσο και ο σύντροφός της αναμένεται σήμερα να απολογηθούν στον ανακριτή, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της διακεκριμένης απάτης κατ’ εξακολούθηση και της εκβίασης.


Πηγή : star.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου