Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Διαψεύδει η ΝΔ ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της



Διαψεύδει ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Κώστας Τσιμάρας δημοσιεύματα που αφορούν σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του κόμματός του για χρέη προς τρίτους.

Σε δήλωσή του, κάνει λόγο για ανυπόστατα δημοσιεύματα που, όπως αναφέρει, εκπορεύονται από συγκεκριμένο κέντρο παραπληροφόρησης και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε προβλήματα με τη μισθοδοσία των εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Κατάσχεση στα γραφεία της ΝΔ λόγω οφειλών

Διπλό σοκ για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκεται σε δυσμενή οικονομική θέση, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- παρέλαβε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από εταιρεία στην οποία χρωστά, αλλά και κατασχετήριο για το κτίριο στη Συγγρού όπου στεγάζονται τα γραφεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Parapolitika.gr, -όσον αφορά στο κτίριο- αυτό ανήκε στην εταιρεία του Μπάμπη Βωβού, αλλά μετά την πτώχευσή της περιήλθε στην ιδιοκτησία της τράπεζας, όπως και τα ανεξόφλητα ενοίκια.

Όλα αυτά τα οφειλόμενα έρχονται να προστεθούν στους μισθούς των υπαλλήλων οι οποίοι -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- δεν έχουν καταβληθεί.

Σημειώνεται πως η Κομισιόν, δια στόματος Αλμούνια, είχε επιβεβαιώσει τον Φεβρουάριο του 2014 πως η συντριπτική πλειοψηφία των δανείων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τρεις ελληνικές τράπεζες παραμένουν μη εξυπηρετούμενα, με το ποσό να αγγίζει τα 270 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, την ίδια περίοδο είχε αποκαλυφθεί ότι το χρέος της ΝΔ προς τη ΔΕΗ άγγιζε το μισό εκατομμύριο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου