Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Να μην πληρώνει ο Έλληνας κύριε Παππά για την ΕΡΤ μαζί με το ρεύμα! Προσλήψεις απολυμένων στην ΕΡΤ και αύξηση του τέλους μέσω ΔΕΗ



Διαβάζουμε στο newsit.gr :

Νομοσχέδιο για την ΕΡΤ προανήγγειλε μαζί με προσλήψεις, αλλά και αύξηση του ανταποδοτικού τέλους ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Δεν γνωρίζουμε εάν η αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος που όλοι πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ συνδέεται με τις νέες προσλήψεις που προανήγγειλε στην ΕΡΤ ο υπουργός, ωστόσο ο κ. Παππάς μιλώντας στον ΣΚΑΙ έκανε λόγο για μικρή μείωση.

Το νομοσχέδιο, σύμφωνα με τον κ. Παππά θα έρθει στη Βουλή της ερχόμενη εβδομάδα. Σε ό,τι αφορά στις προσλήψεις ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως θα έχουν προτεραιότητα όσοι απολύθηκαν από την παλιά ΕΡΤ.

Εμείς έχουμε να προτείνουμε για να δουν διαφορά οι Έλληνες πολίτες και να συγκρίνει την νέα κυβέρνηση από τις προηγούμενες να μην μπει μέσα στον λογαριασμό του ρεύματος που πληρώνει χρυσό η ελληνική οικογένεια κανένα τέλος για καμία ΕΡΤ και αυτό είναι το λογικό, το τίμιο και το ηθικό!
Να ανοίξει η ΕΡΤ και να επανέλθουν οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους που τις έχασαν άδικα αλλά να δουλέψουν και να συντηρήσουν τον τομέα εργασίας τους ποντάροντας στην ποιότητα και όχι στον ελληνικό λαό με το να τους τα παίρνει το κράτος από λογαριασμούς κοινής ωφέλειας!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου