Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ θέλουν Καπερνάρος – Οικονόμου


Συναινετική λύση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας προκρίνουν ως τη μοναδική λύση οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Καπερνάρος και Β. Οικονόμου.

Μιλώντας στον ANT1 και ερωτηθείς αν θα είναι αρνητική η ψήφος του και στις επόμενες δύο ψηφοφορίες, ο κ. Καπερνάρος είπε: «Ξέρετε ότι εγώ ζω στο παρόν. Θα είναι αρνητική, αν είναι αρνητική και η θέση των δύο κομμάτων, διότι όταν ισχυρίζεστε εσείς, επικαλούμενοι δημοσκοπήσεις ότι ο κόσμος δεν θέλει εκλογές, ο κόσμος αυτός απευθύνεται στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση».

Στην επισήμανση ότι αυτό σημαίνει πως, αν δεν υπάρξει συναινετική πρόταση μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει και στις επόμενες ψηφοφορίες «παρών», ο κ. Καπερνάρος απάντησε θετικά.

“Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι λόγος για προκήρυξη εκλογών”, υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Οικονόμου. Μιλώντας στον ίδιο σταθμό τόνισε με την σειρά του ότι μπορεί να υπάρξει συναινετική λύση για το πρόβλημα όχι μόνο της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και της συνταγματικής αναθεώρησης και του ορισμού εκλογών.

“Ένα από τα ζητήματα που θα συνυπολογιστούν, είναι και η διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση και το πέρας του μνημονιακού τόξου, το οποίο όλοι περιμένουμε να έχει σάρκα και οστά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή : news.makedonias.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου