Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς τα σκουπίδια σου πώς θα διαχειριστείς στους φοιτητές σου : Μάζεψαν 5,5 τόνους σκουπίδια από το κτίριο της Φιλοσοφικής Αθηνών


Πέντεμιση τόνοι (!) ήταν τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες από το... κτίριο της Φιλοσοφική Αθηνών αποκαλύπτοντας με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την τραγική κατάσταση που επικρατούσε τους τελευταίους έξι μήνες στο χώρο.

Η επιχείρηση ξεκίνησε την Κυριακή με τη βοήθεια συνεργείων του Δήμου Αθηναίων και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Το πρόβλημα στο χώρο δημιουργήθηκε όταν τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας και περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο μετά τα νομικά ζητήματα σχετικά με τη διαδικασία ανάθεσης της καθαριότητας σε εταιρείες.

Σε συνεδρίασή του την Παρασκευή, το Συμβούλιο Ιδρύματος του ΕΚΠΑ είχε προσφέρει τη στήριξή του στις πρυτανικές Αρχές σε δράσεις που έχουν ως στόχο την άμεση λύση, με προσφυγή στις απολύτως απαραίτητες απευθείας αναθέσεις, του οξύτατου προβλήματος καθαρισμού των πανεπιστημιακών χώρων, μέχρι την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και ανάληψης του έργου από αναδόχους.

Πηγή : tromaktiko


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου