Η προσωπικότητα του Αντώνη Σαμαρά με την προσωπικότητα του Κώστα Καραμανλή διαφέρει.
Ο ένας είναι ένας κακιασμένος αμετανότητος προδότης της παράταξης που την πλήγωσε το 1993 έριξε μια σοβαρή κυβέρνηση, αμόλησε όλους τους Αλβανούς στην Ελλάδα, η παράταξη τον ξανά μάζεψε και τώρα την πληγώνει ξανά γιατί απλά δεν ήταν ποτέ Νέα Δημοκρατία, αλλά παρτάκιας, δεν την έχει πλέον ανάγκη και έχει μίσος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποδεδειγμένα καλύτερος από τον Αντώνη Σαμαρά και επιτυχημένος, αυτό ο Καλαματιανός δεν πρόκειται να το χωνέψει στα 75 του χρόνια και κοιτάει ακόμα και σήμερα 35 χρόνια μετά να κάνει κακό στην παράταξη όπως μπορεί.
Ο Κώστας Καραμανλής θα μπορούσε να είχε μια σοβαρότητα, εάν σεβόταν το κόμμα του, την παράταξη που υπηρέτησε και τον έβγαλε βουλευτή, τον έκανε πρωθυπουργό, αλλά όπως φαίνεται και αυτός εκμεταλλεύτηκε το κόμμα και τώρα που δεν το χρειάζεται αδιαφορεί.
Εάν ένιωθε νεοδημοκράτης, θα ήταν δίπλα στην παράταξη και στα εύκολα και στα δύσκολα και πάντα. Θα ήταν στο συνέδριο γιατί σέβεται τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και την ιστορίας της. Θα ήταν στο συνέδριο γιατί σέβεται τον θείο του που την ίδρυσε, δεν θα κράταγε μούτρα.
Χθες το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη πήγε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, όπου είχε τετ α τετ πάνω από μία ώρα με τον Κώστα Καραμανλή. Αφορμή για την επίσκεψη ήταν να παραδώσει η κ. Μπακογιάννη στον πρώην πρωθυπουργό το αυτοβιογραφικό βιβλίο που γράφει και κυρίως να του δώσει το απόσπασμα που αφορά τη θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς τα εξωτερικά θέματα αποτελούν βασικό πυλώνα της διακυβέρνησης Καραμανλή, στον οποίο ο τότε πρωθυπουργός είχε δώσει μεγάλη βαρύτητα.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, η πρώην υπουργός μετέφερε στον κ. Καραμανλή την άποψή της, ότι πρέπει να δώσει το «παρών» στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος, με τον πρώην πρωθυπουργό να αφήνει ελάχιστα περιθώρια ότι θα το κάνει, κλείνοντας ουσιαστικά αυτή τη συζήτηση και δείχνοντας ότι είναι και αυτός είναι ένας από αυτούς που εκμεταλλεύτηκε την παράταξη και τώρα που δεν την χρειάζεται αδιαφορεί.
Οι δυο τους όπως ακούγεται συζήτησαν σχεδόν όλη την γκάμα της τρέχουσας επικαιρότητας, με τον πρώην πρωθυπουργό να μην κρύβει –άλλωστε το έχει κάνει και δημοσίως τις αποστάσεις που έχει από πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.
Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε δεν βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά ο πρώην πρωθυπουργός είναι ένα πολιτικό πρόσωπο που «δεν θα κάνει ποτέ ζημιά στη Νέα Δημοκρατία», καθώς παρά το γεγονός πως τηρεί αποστάσεις από τη σημερινή ηγεσία, δεν θα έμπαινε σε μια διαδικασία να πλήξει την κυβέρνηση και μαζί το brand του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και να γίνει ένας ακόμα προδότης όπως ο Σαμαράς.
Μένει να το δούμε!!



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου