Ανεβάζει το προβάδισμά της η ΝΔ στη μέτρηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Σκάι.
Η κατάντια ΠΑΣΟΚ φαίνεται σε νέα πτώση των ποσοστών του, και κατάντησε να μοιράζεται τη δεύτερη θέση με την Πλεύση Ελευθερίας, που καταγράφει άνοδο πέντε μονάδων σε σχέση με την δημοσκόπηση του Φεβρουαρίου από την εταιρεία.
Η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου είναι στο 27,5%, με το ΠΑΣΟΚ και την Πλεύση Ελευθερίας στο 14%.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χάνει μία μονάδα στην πρόθεση ψήφου, ενώ το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει σχεδόν τριπλασιάσει το ποσοστό της μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2025.
Πλην της Νίκης, που στην συγκεκριμένη μέτρηση εμφανίζει άνοδο μίας μονάδας στην πρόθεση ψήφου και φτάνει στο 4% στην εκτίμηση ψήφου «ισοφαρίζοντας» τη Φωνή Λογικής που εμφανίζει ζημιά μισής μονάδας, όλα τα κόμματα έχουν χαμηλότερα ποσοστά σε σχέση με τον Φεβρουάριο.
Τρεις στους τέσσερις ψηφοφόρους το θέμα του δυστυχήματος των Τεμπών ως το πιο σημαντικό ή ένα από τα σημαντικά ζητήματα που τους απασχολούν, με τις γυναίκες από 17 ως 44 χρόνων, όπως και τους άνδρες της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας να απαντούν έτσι σε ποσοστά που ξεπερνούν το 90%.
Με ικανοποίηση, αισιοδοξία ή ενδιαφέρον ή περιέργεια αντιμετωπίζει την προεδρία Τραμπ το 33% του εκλογικού σώματος, με το 49% να εκδηλώνει ανησυχία ή απαισιοδοξία. Όπως και σε προηγούμενη μέτρηση της Pulse, πιο θετικά αντιμετωπίζουν την «εποχή Τραμπ» οι άνδρες μεταξύ 17 - 44 ετών.
Η δημοσκόπηση σε κάρτες :
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου