Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025

Θράσος Καρυστιανού επεμβαίνει και στον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου κάνοντας κριτική στην ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα


 


Έλεος με την Μαρία Καρυστιανού που είχε το θράσος να κάνει ανάρτηση στο Χ σχετικά με τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου σε λόφο στον Τύρναβο.

Η μαριονέτα ακροαριστερών και αριστερών κομμάτων , στην ανάρτησή της αφήνει αιχμές και για την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή, εργαλειοποιώντας τον θάνατο ενός ανθρώπου.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!

Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακκούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι ,ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών!

Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά! Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου