Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Τσάντες Hermes Birkin 32.000 δολλαρίων και εκατομμύρια κρυμμένα στο καταφύγιο του τρομοκράτη Σινουάρ

 


Ζωάρα για τον ηγέτη των τρομοκρατών της Χαμάς Γιαχιάρ Σινουάρ, με την σύζυγο του να κρατάει τσάντα των 32.000 δολαρίων, και τον ίδιο να κρύβει μέσα στο καταφύγιο εκατομμύρια σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Όλα αυτά τα προκλητικά όταν οι Παλαιστίνιοι που ανέχονται ακόμα και σήμερα την Χαμάς πεινάνε.

Ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, έπεσε νεκρός από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας και ήταν ένας σκληρός και αδίστακτος αντίπαλος, που του άρεσε να σκοτώνει ισραηλινούς με ματσέτα. 

Μετά από το θάνατό του, δόθηκε ένα βίντεο στη δημοσιότητα, το οποίο εγείρει πολλούς προβληματισμούς για το πώς τελικά ζούσε εκείνος και η οικογένειά του, την ώρα που ο Παλαιστινιακός λαός υποφέρει. Ανάλογα ζούν όλοι οι ηγέτες των τρομοκρατών της χαμάς σε βάρος των κορόιδων.

Το βίντεο δείχνει το Γιαχία Σινουάρ με τη σύζυγό του και τα παιδιά του, μερικές ώρες πριν από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου. Η οικογένεια του πρώην ηγέτη της Χαμάς μεταφέρεται σε υπόγειο κρησφύγετο μέσα από τα δαιδαλώδη τούνελ της Γάζας για να προστατευτεί αδιαφορώντας για το ότι αφήνει στο έλεος των αντιποίνων και των βομβαρδισμών του Πλαιστίνιους.



Στο βίντεο φαίνεται η σύζυγος του, Αμπού Ζαμάρ, να κρατάει μία τσάντα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του IDF, Avichay Adraee, η τσάντα είναι πολυτελής και κοστίζει πολλά χιλιάδες ευρώ.

«Ενώ οι κάτοικοι της Γάζας δεν έχουν χρήματα για φαγητό, βλέπουμε πολλά παραδείγματα της ιδιαίτερης αγάπης του Γιαχία Σινουάρ και της συζύγου του για τα χρήματα», έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο X. Μάλιστα, τα λόγια του συνόδευσαν δύο φωτογραφίες. Η μία είναι ένα στιγμιότυπο από το βίντεο με τη γυναίκα του ηγέτη της Χαμάς, και η άλλη δείχνει την τσάντα που υποστηρίζει πως κρατάει η Αμπού Ζαμάρ.

Η τσάντα πρόκειται για μία πολυτελή τσάντα Hermes Birkin και η αξία της ανέρχεται στα 32.000 δολάρια.

«Μπορείτε να δείτε πώς ο Σινουάρ και η οικογένειά του διαφεύγουν σε ένα υπόγειο σύμπλεγμα που βρίσκεται κάτω από το σπίτι του τη νύχτα της 6ης Οκτωβρίου, λίγες μόνο ώρες πριν από την τρομερή σφαγή», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του στρατού, ο υποναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι.

«Μένουν μόνοι τους επί ώρες. Ο Σινουάρ και ο γιος του ανεβαίνουν και ξανακατεβαίνουν με τρόφιμα, νερό, μαξιλάρια, μια τηλεοπτική οθόνη, στρώματα και άλλα πράγματα για μια μακρά διαμονή», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζουμε ότι στο δωμάτιο του ηγέτη των τρομοκρατών βρέθηκαν και εκατομμύρια σε χρήματα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου