Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Κάμαλα Χάρις : Ο Ντόναλντ Τραμπ «υποβιβάζει» το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ

 


Λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τράμπ έχει ξεφύγει και ξεστομίζει εκφράσεις που δεν συνάδουν με σοβαρό άνθρωπο που θέλει να γίνει και πάλι πρόεδρος των ΗΠΑ.

Οι δύο υποψήφιοι αντάλλαξαν χθες πυρά, μια ημέρα αφού ο απαράδεκτος Τράμπ χαρακτήρισε «σκατένια αντιπρόεδρο» σε προεκλογική εμφάνισή του.

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να αποτελεί πρότυπο, όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά επίσης λόγω (...) του ρόλου του έθνους μας στον κόσμο», εξήγησε η Καμάλα Χάρις, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο MSNBC.

Η συμπεριφορά «του αντιπάλου μου, πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αληθινά υποβιβάζει το προεδρικό αξίωμα», είπε η Καμάλα Χάρις και δεν έχει άδικο.

Ερωτηθείσα πως χειρίζεται τις βαριές προσβολές που εξακοντίζει καθημερινά εναντίον της ο Ρεπουμπλικάνος αντίπαλός της, η Δημοκρατική υποψήφια επέμεινε στη σημασία που έχει το προεδρικό αξίωμα πέραν της Ουάσιγκτον.

«Όταν αντιπροσωπεύεις τις ΗΠΑ, μπαίνεις στα σαλόνια του κόσμου ολόκληρου με αυθεντία και νομιμοποίηση για να μιλήσεις για τη σημασία της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου», έκρινε.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παρότρυνε τους οπαδούς του να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους έναντι της απερχόμενης κυβέρνησης, με υβριστικό τρόπο.

«Πρέπει να πείτε στην Κάμαλα Χάρις πως υπομείνατε αρκετά, ότι δεν μπορείτε άλλο (...). Ότι είσαι σκατένια αντιπρόεδρος, η χειρότερη αντιπρόεδρος, Κάμαλα, απολύεσαι, πάρε δρόμο, φύγε από ’δω», είπε για να δείξει για ακόμα μία φορά ότι είναι ακατάλληλος για πρόεδρος των ΗΠΑ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου