Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ομιλία Τσίπρα με περαστικούς απλά για να τους δουν και να φύγουν και απουσία του Παύλου Πολάκη

 




Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή αμπελοφιλοσοφίας, και αερολογίας το ανάγνωσμα, αμετανόητος ο ίδιος με μπόλικο ψέμα για να εξαπατήσει και πάλι όσους τον άκουγαν.

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ενώπιον Ευρωβουλευτών, Βουλευτών, αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μίλησε κάνοντας τον έμπειρο ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Στέλνοντας μηνύματα εντός και εκτός του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά και σε ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις, ο Τσίπρας έκανε λόγο για «πολιτικό υποκείμενο αλλαγής», αλλά και για την ανάγκη μιας «μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας», η οποία θα υποστηρίξει τις «μεγάλες μεταρρυθμίσεις και τις μεγάλες ρήξεις». Με λίγα λόγια θεωρία χωρίς ουσία όπως πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια.

Το «παρών» στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Αλέξης Τσίπρας έδωσαν ο καταδικασμένος από το ειδικό δικαστήριο σε 2 χρόνια φυλάκιση, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς, οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ οι κ.κ. Φάμελλος, Φαραντούρης, Γκλέτσος, απουσία Παύλου Πολάκη. 

Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο εξαφανισμένος μετά την τόση ξεφτίλα που έχει φάει τον τελευταίο χρόνο, στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης ο οποίος κανένας δεν κατάλαβε γιατί πήγε αφού αποχώρησε πριν από την ομιλία Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου