Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Ο πιλότος της Frontier Airlines συνελήφθη στο Χιούστον για ενδοοικογενειακή βία

 


Η αστυνομία συνέλαβε έναν πιλότο της Frontier Airlines σε αεροσκάφος στο Χιούστον την Πέμπτη, επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία σε δήλωση στο Business Insider.

Στη δήλωση, ένας εκπρόσωπος της Frontier είπε: «Η Frontier Airlines μπορεί να επιβεβαιώσει ότι την 1η Αυγούστου 2024, στο Διηπειρωτικό Αεροδρόμιο Τζορτζ Μπους στο Χιούστον (IAH) ένα μέλος του πληρώματος τέθηκε υπό κράτηση από τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου».

«Η δραστηριότητα έλαβε χώρα πριν από την έναρξη της επιβίβασης για την πτήση 3195 που είχε προγραμματιστεί από την IAH στο Ντάλας Φορθ Γουόρθ (DFW)», συνέχισε. "Ένα μέλος του πληρώματος αντικατάστασης δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο και ως εκ τούτου η πτήση ακυρώθηκε. Στους επηρεαζόμενους πελάτες προσφέρθηκε η επιλογή πλήρους επιστροφής χρημάτων, πίστωσης ή εκ νέου διαμονής στην επόμενη διαθέσιμη πτήση Frontier αργότερα εκείνο το απόγευμα."

Η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε ότι στους επηρεαζόμενους επιβάτες δόθηκε ένα κουπόνι πτήσης 100 $ και διανυκτερεύσεις «όπως χρειαζόταν».

Βίντεο που εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου φαίνεται να δείχνει την αστυνομία να συνοδεύει τον πιλότο από το αεροπλάνο και στη συνέχεια σε ένα αστυνομικό όχημα.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Χιούστον δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο από το Business Insider, αλλά είπε σε τοπική θυγατρική του ABC ότι το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της πόλης είχε εκδώσει ένταλμα για τη σύλληψη του πιλότου που σχετίζεται με επίθεση σε μέλος της οικογένειας, ενδοοικογενειακή βία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου