Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

7 συλλήψεις από Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας και στην περιοχή του Κερατσινίου


 

-7- συλλήψεις από Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας και στην περιοχή του Κερατσινίου

  1. Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 3-8-2024 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 2 αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 38 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί, στο πλαίσιο της περιπολίας τους, εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται με ποδήλατα και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να διαφύγουν, κινούμενοι προς διαφορετικές κατευθύνσεις, ωστόσο ακινητοποιήθηκαν και κατά την έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

  • -100- γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
  • -0,4- γραμμ. όπιο σε μορφή τζελ,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • νάιλον συσκευασίες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 4-8-2024 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Κερατσινίου, -3- ημεδαποί, ηλικίας 17, 18 και 31 ετών κατηγορούμενοι για διάρρηξη – κλοπή από οικία.

Ειδικότερα, έπειτα από αναγγελία διάρρηξης σε οικία στην περιοχή του Κερατσινίου, κληθέντες αστυνομικοί στο πλαίσιο στοχευμένων αναζητήσεων εντόπισαν όχημα με επιβαίνοντες τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω διάρρηξης, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν χρυσαφικά και ρολόγια που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τέλος, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 2-8-2024 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στο κέντρο της Αθήνας, 28χρονος ημεδαπός και 35χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν ταξί με επιβαίνοντες τους ανωτέρω και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Στο πλαίσιο του ελέγχου, βρέθηκαν εντός του οχήματος και στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

  • -19,3- γραμμ. κοκαΐνης,
  • -300- ευρώ και
  • -2- κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου