Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Προκλητική η ανοχή Σαμαρά στην καλεσμένη Θάνου που τον ήθελε φυλακή να τον τελειώσει - Ο Παπαγγελόπουλος έλειπε να συμπληρώσει η εκδήλωση

 



Θέμα συζήτησης είναι όχι η κριτική Σαμαρά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά η παρουσία της Βασιλικής Θάνου, δίπλα στην Όλγα Κεφαλογιάννη να χειροκροτά τον Αντώνη Σαμαρά.

Η παρουσία της Βασιλικής Θάνου δημιούργησε πολλές απορίες και αμηχανία σε σοβαρούς ανθρώπους και επισκίασε την οποιαδήποτε κριτική του πρώην πρωθυπουργού.

Η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, πρώην συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα Βασιλική Θάνου,  διώκτης του Αντώνη Σαμαρά και στελεχών της Ν.Δ. με στημένες κατηγορίες σε βάρος τους, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των καθήμενων, δίπλα στην Όλγα Κεφαλογιάννη, χειροκροτώντας τους δύο πρώην πρωθυπουργούς και δεν το χωράει κανενός ο νους.

Ποιος την κάλεσε και την έβαλε μάλιστα και στις πρώτες σειρές; Μόνο τρολάρισμα στην Νέα Δημοκρατία, τα στελέχη της και στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά είναι αυτό και η απόλυτη ξεφτίλα.

Μόνο ο Παπαγγελόπουλος έλειπε από την συμορία ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα που έστησαν τις κατηγορίες για την υπόθεση Novartis.

Η ίδια η κ. Θάνου, είχε χαρακτηρίσει το σκάνδαλο Novartis ως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα και σε επίπεδο μεθοδεύσεων και σε επίπεδο εύρους των εμπλεκομένων προσώπων.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δεν έδειξε καμία έκπληξη στην παρουσία της Θάνου, και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλυ, που κανονικά έπρεπε να είχε αποχωρήσει γιατί είναι θέμα τιμής ξεκάθαρα, αν και πέταξε ένα καρφί του προς την πλευρά της, λέγοντας:

"...Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει εάν θα θωρακίσει τους θεσμούς, και ειδικά τη Δικαιοσύνη. Η οποία ήρθε η ώρα να ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως από την εκτελεστική εξουσία. Κι εγώ δικαιούμαι προσωπικά να μιλάω για τη Δικαιοσύνη , μετά τα όσα τράβηξα, μαζί με άλλους συναδέλφους, με την άθλια σκευωρία της Novartis. Και υπομένω ακόμα, καθώς πέντε χρόνια τώρα, επί της δικής μας κυβερνήσεως δηλαδή, δεν μου επιτρέπεται να μάθω ποιοι ήταν επιτέλους οι κουκουλοφόροι ψευδομάρτυρες. Αλλά, το ξαναλέω: θα τους πάω μέχρι τέλους! Και θα αποκαλυφθούν".

Όπως και να έχει η παρουσία της Βασιλικής Θάνου σε μία εκδήλωση που ήταν κυρίως στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ο Αντώνης Σαμαράς, δεν κολακεύει κανένα απο τους διοργανωτές και αφήνει ένα στίγμα γελοιότητας στην όλη εκδήλωση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου