Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Πάλι βλακεία είπε ο Σπηλιωτόπουλος προκαλώντας : Στην Χαμάς υπάρχουν ακραίοι και μη ακραίοι τρομοκράτες

 


Πάλι βλακεία είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, στην προσπάθεια του να δείξει ότι ταιριάζει απόλυτα στον θίασο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας με λάθος τρόπο τον επικοινωνιολόγο, και με αποτέλεσμα να κάνει μεγαλύτερο κακό στον ινφλουένσερ Κασσελάκη.

Στη Χαμάς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων που δεν έχουν πιστέψτε μας καμία σημασία γιατί είναι "Άρτζι, Μπούρτζι και λουλάς" από ένα που νομίζει ότι είναι επικοινωνιολόγος.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας λοιπόν του ινφλουένσερ Στέφανου Κασσελάκη, Άρης Σπηλιωτόπουλος, με αφορμή το ταξίδι του Κασσελάκη στην Παλαιστίνη και τις δηλώσεις τουγια την τρομοκρατική οργάνωση και την ανασκευή που έκανε μετά την αντίδραση του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, είπε να τοποθετηθεί λέγοντας μετά το παγωτό που σκοτώνει και άλλη βλακεία.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΙ ο κ. Σπηλιωτόπουλος «δεν υπάρχει ανασκευή καμίας δήλωσης (σ.σ. από τον Στέφανο Κασσελάκη). Αυτό που είπε είπε είναι αυτό που λέμε όλοι μας μεταξύ μας ότι σε κάθε οργάνωση, ακόμα και στον πυρήνα μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, υπαρχουν εξτρεμιστές και μη εξτρεμιστές. Όταν τα ηνία παίρνουν οι ακραίοι δυστυχώς αυτά που λέμε casualties αυξάνονται»

«Δηλαδή στη Χαμάς δεν είναι όλοι τρομοκράτες;» κλήθηκε να διευκρινίσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και απάντησε «εντός της Χαμάς υπάχουν μόνο τρομοκρατές, αλλά υπάρχουν ακραίοι και μη ακραίοι. Έτσι ήταν παλαιότερα οι τρομοκρατικές οργανώσεις και έτσι θα είναι».

Απολαύστε την νέα ΒΛΑΚΕΙΑ :






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου