Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Ότι έκανε ο Τσίπρας κάνει και ο Κασσελάκης κάνοντας σώου με την Αρχη προστασίας Προσωπικών δεδομένων

 



Ένα χρόνο πριν ο Αλέξης Τσίπρας και συγκεκριμένα 27.3.2023, γνωρίζοντας ότι θα καταποντιστεί στις εκλογές έδινε το δικό του σώου με την Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, για να σπιλώσει την κυβέρνηση μήπως κερδίσει κάτι.



Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι, γιατί η τοξικότητα και οι καταγγελίες χωρίς ίχνος πολιτικού λόγου δεν περνάνε στην κοινωνία.

Στα βήματα του Αλέξη Τσίπρα σήμερα και το νέο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με νέο σώου στην Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Επίσκεψη στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων πραγματοποίησε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να υποστηρίξει το νέο αφήγημα της τοξικής και λαϊκίστικης στρατηγικής ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, ακριβώς ότι έκανε ο Τσίπρας με τις Εθνικές εκλογές με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ο Κασσελάκης επιδίδεται σε νέο σόου από μία δημόσια και ανεξάρτητη αρχή με σαφείς υπαινιγμούς προς την λειτουργία του πολιτεύματος, προσπαθώντας να στοχοποιήσει τη Νέα Δημοκρατία, αφήνοντας υπόνοιες για το αδιάβλητο των εκλογών. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο, από τον οποίο ζήτησε ενημέρωση  και τον συνόδευαν ο Σωκράτης Φάμελλος και ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του, Μανώλης Καπνισάκης.

Προφανώς όλο αυτό το σόου έγινε, όπως και πρίν ένα χρόνο με τον Αλέξη Τσίπρα για φορά να στέψει τα βέλη του προς τη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας πως «Ζητήσαμε ενημέρωση για δυο σημαντικά ζητήματα. Το πρώτο αφορά το παράνομο κακόβουλο λογισμικό, το Predator. Τους 93 στόχους τους οποίους παρέδωσαν στην Εισαγγελία και αναμένουμε ακόμα, μετά από πολλούς μήνες, κάποια απάντηση, αν συμπίπτουν με τις υποκλοπές από την ΕΥΠ και το Μέγαρο Μαξίμου».

Και πρόσθεσε δείχνοντας ότι είναι κενός πολιτικού λόγου και το μόνο που έχει είναι η λάσπη και ότι μείνει : «συζητήσαμε για τη διαρροή απόρρητων προσωπικών δεδομένων για τους εκλογείς του εξωτερικού. Απ' ό,τι καταλαβαίνουμε υπάρχει μια έρευνα που γίνεται διεξοδικά. Ζητήσαμε να χυθεί άπλετο φως. Να διευρυνθεί η έρευνα για πιθανές άλλες διαρροές από τα ίδια κέντρα εντός του υπουργείου Εσωτερικών, διότι έχουμε πλέον την ομολογία και από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, αλλά και από την κ. Ασημακοπούλου, ότι αυτά τα δεδομένα ήταν στη διάθεσή τους για κομματικούς σκοπούς μετά την υπηρεσιακή κυβέρνηση, για 7 μήνες, μέχρι τον Ιανουάριο του 2024. Άρα πρέπει να ξέρουμε αυτά τα δεδομένα, των εκλογέων του εξωτερικού, ποιος τα διέρρευσε και πού αλλού έχουν διαρρεύσει. Να γίνει μια ενδελεχής έρευνα στο υπουργείο Εσωτερικών. Είναι ζήτημα δημοκρατίας και, όπως πάντα, εμείς είμαστε υπέρ της θεσμικής θωράκισης».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου