Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Συνεχίζει να αναπαράγει ψέματα ο Σπίρτζης: Fake news με την απόσυρση της αστυνομικής φύλαξης στην Αρχιεπισκοπή

 


Δεν αλλάζει ο Συριζαίος και 3% να φτάσει, ψέμα και ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτόσημα, και έτσι ο συνηθισμένος στο ψέμα και την απάτη Χρήστος Σπίρτζης, εμφανίστηκε στην ΕΡΤ και αναπαρήγαγε ως βεβαιότητα μία είδηση που διέψευσε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Χρήστος Σπίρτζης είχε καιρό να ξεφτιλιστεί και έτσι βρέθηκε στην εκπομπή «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» με τους Κώστα Παπαχλιμίντζο και Χριστίνα Βίδου όπου και κλήθηκε να απαντήσει για το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια καθώς και τις αντιδράσεις της εκκλησίας. 

Ο αμετανόητος Συριζαίος, εξέφρασε την άποψη ότι η γνώμη της εκκλησίας είναι σεβαστή και πρέπει να την ακούμε, ωστόσο σε εκείνο το σημείο εντόπισε για να εξαπατήσει τον κόσμο μια αλαζονεία της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το ψέμα ο Σπίρτζης είπε πώς , η κυβέρνηση, επειδή ακριβώς υπάρχει διαφωνία με την εκκλησία σχετικά με το επίμαχο νομοσχέδιο, απέσυρε την αστυνομική φύλαξη από το την Αρχιεπισκοπή, θέλοντας να δείξει και καλά ότι η κυβέρνηση εκδικείται την εκκλησία.

Και με το προκλητικό ψέμα ο Συριζαίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό όμως που δεν επιτρέπεται είναι να υπάρχουν κινήσεις που να δείχνουν περαιτέρω την αλαζονεία της κυβέρνησης. Και που δείχνουν τη μη ανοχή της στη διαφορετική άποψη. Μαθαίνω λοιπόν ότι χθες αποσύρθηκε η φύλαξη από την ελληνική αστυνομία στο γραφείο και το σπίτι του Αρχιεπισκόπου». Μάλιστα όταν οι δημοσιογράφοι αναρωτήθηκαν με έκπληξη αν αποσύρθηκε ολοκληρωτικά η φύλαξη, εκείνος απάντησε με βεβαιότητα ότι αποσύρθηκε ολοκληρωτικά, καλώντας μάλιστα να το ψάξουν.

Η Ελληνική Αστυνομία διέψευσε επίσημα με ανακοίνωση της την αφαίρεση αστυνομικής φύλαξης από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για να τελειώσει αυτούς που διαδίδουν ψέματα, αλλά ο μόνος που δεν ήθελε να το καταλάβει είναι ο Χρήστος Σπίρτχης που ξεφτιλίστηκε για ακόμα μία φορά ενώ καλό θα ήταν να διασταυρώνει πρώτα το fake news και απο προέρχεται πρίν το υιοθετήσει.

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τις δηλώσεις, τα σχόλια και τα δημοσιεύματα, που αναπαράγονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αναφέρονται σε αφαίρεση αστυνομικών οι οποίοι απασχολούνται στη φύλαξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει πρός τα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και «μόνο ως "fake news" μπορούν να χαρακτηριστούν» αναφέρει η ΕΛΑΣ. 








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου