Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Εξόργισε τους απόδημους η φαιδρή κωλοτούμπα Κασσελάκη για την επιστολική ψήφο



Η ακαταλληλότητα Κασσελάκη, είναι δεδομένη και την έχει καταλάβει ο κόσμος όχι μονό στην Ελλάδα, αλλά διεθνώς. Ο τουρίστας του ΣΥΡΙΖΑ αντί να βελτιώνεται γίνεται σε κάθε του τοποθέτηση χειρότερος, και η ευθύνη είναι ξεκάθαρα στο επιτελείο του που αποτελείται από τον παλιό καταστροφικό ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα χωρίς ίχνος σοβαρότητα και υπευθυνότητας, κάνει κωλοτούμπα και λέει «όχι» στο νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο, και για να καλύψει το ατόπημα του ζητά και τα… ρέστα από την κυβέρνηση επιχειρώντας να πετάξει από πάνω του το μπαλάκι της ευθύνης για την μεταστροφή του. 

Φυσικά και αυτά τα μικροκομματικά παιχνίδια σε βάρος του απόδημου Ελληνισμού θα τα πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο Στέφανος Κασσελάκης που ήρθε τουρίστας απόδημος και έμεινε πρόεδρος σε ένα κόμμα θίασο της πολιτικής σκηνής.

Συγκεκριμένα σε φαιδρή του ανάρτησή υποστηρίζει ότι ευθύνεται η κυβέρνηση διότι δεν αποδέχεται τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όμως να δίνει σαφείς απαντήσεις για το γεγονός πως ενώ αρχικά το κόμμα του στη Βουλή ετάχθη υπερ του νομοσχεδίου επί της αρχής στην αρμόδια επιτροπή, στην Ολομέλεια έκανε στροφή 180 μοιρών και τώρα κοροιδεύοντας τον κόσμο λέει "οχι".

Η συνολική καταψήφιση του νομοσχεδίου δείχνει ότι δεν ξέρουν τι στους γίνεται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και εκτίθενται περισσότερο στον κόσμο με τις αποφάσεις τους. Για να παίξουν με τους απόδημους και για να κάνουν τα μικροκομματικά του παιχνίδια σε βάρος των Ελλήνων, δεν δίνουν πειστικές εξηγήσεις, απλά εγκαλούν την κυβέρνηση για τη δική τους φαιδρή στάση έναντι των Ελλήνων του εξωτερικού παρά το γεγονός πως ο ίδιος είναι ένας εξ αυτών.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη με τα στενά του ρούχα και ένα πουκάμισο έτοιμο να εκτοξεύσει τα κουμπιά του:



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου