Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Η ΕΛ.ΑΣ. πλησιάζει το ΚΤΗΝΟΣ που κακοποίησε το Χάσκι και κάποιοι προσπαθούν να συγκαλύψουν - Είχε συμμετάσχει σε τηλεπαιχνίδι ο δράστης

 



Κοντά στον εντοπισμό του ΚΤΗΝΟΥΣ που φέρεται να κακοποίησε άγρια το άτυχο τετράποδο βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές μετά και την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Η αντεισαγγελέας, Αναστασία Μασούρα διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για τη σύλληψη του δράστη που βασάνισε μέχρι θανάτου το ζώο και η αστυνομία εντείνει τις προσπάθειές της για να εντοπίσει το ΚΤΗΝΟΣ. 

Εξετάζονται πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης διαμένει μόνιμα στην Αράχωβα, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του ιδιοκτήτη του σκύλου και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε τηλεπαιχνίδι.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, η ταυτοποίηση του δράστη θα επιτευχθεί με λήψη δείγματος DNA από το χάσκι ενώ θα εξεταστεί και οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες που διαθέτουν σπίτια και επιχειρήσεις εστίασης στην ίδια περιοχή.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι κάποιοι που έχουν βιντεοληπτικό και είναι από κατάστημα προσπαθούν να το εξαφανίσουν για να κρύψουν τον δράστη.



Σύμφωνα με πηγές της περιφέρειας Βοιωτίας, το χάσκι εξετάστηκε και από τρεις κτηνιάτρους και το πόρισμά τους έρχεται σε αντίθεση με το αρχικό πόρισμα της κτηνιάτρου της Ιτέας που το εξέτασε μετά την κακοποίησή του, και η στάση τους θεωρείται περίεργη, κάποιοι λένε ότι γίνεται προσπάθεια να πέσει στα μαλακά το ΚΤΗΝΟΣ.

Μέλη φιλοζωϊκών οργανώσεων που γνωρίζουν στοιχεία της υπόθεσης, επιμένουν στην αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου στην οποία αναφέρεται ο άγριος βασανισμός του ζώου με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, και μάλιστα υπάρχουν εξετάσεις και φωτογραφίες με το κακοποιημένο απο το ΚΤΗΝΟΣ χάσκι.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου