Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Η Δώρα Αυγέρη του Κασσελάκη θέλει η κυβέρνηση να δώσει σε βάρος των πολιτών τα αναδρομικά στους δικαστές



Στον ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται, και βγάζουν ανακοινώσεις χωρίς να τις σκεφτούν και σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα αναδρομικά δικαστικών, και σε βάρος της πλειοψηφίας των συνταξιούχων, όπως έκαναν πάντα άλλωστε και γιαυτό γεννήθηκε ο νόμος Κατρούγκαλου.

Για να κάνει αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα η Δώρα Αυγέρη του Κασσελάκη, στρέφεται κατά των συνταξιούχων και θεωρεί πώς ο Άδωνις Γεωργιάδης αμφισβητεί τη διάκριση εξουσιών και ζητάει ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Όπως προκλητικά σε βάρος των συνταξιούχων σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, «ο κ. Γεωργιάδης όταν λέει, «αναδρομικά εγώ προσωπικά δεν δίνω σε κανέναν», μιλά ως φυσικό πρόσωπο ή ως υπουργός της κυβέρνησης; Και εμείς ρωτάμε αυτό είναι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ; Δέν τους ενδιαφέρει η ευημερία των συνταξιούχων γενικότερα; Η είναι σταθερή στην αθλιότητα Κατρούγκαλου που τους είχε ξεσκίσει τους συνταξιούχους;

Γιατί αν ισχύει το δεύτερο λέει χωρίς ίχνος ηθικής η εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκη, τότε οφείλεται μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα αν ο ίδιος και η κυβέρνηση Μητσοτάκη σέβονται τις αποφάσεις των δικαστηρίων, την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και την αρχή της διάκρισης των εξουσιών», με λίγα λόγια κάνει αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του συνόλου των συνταξιούχων που παίρνουν συντάξεις πείνας, όπως φρόντισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η Δώρα Αυγέρη υπογραμμίζει ότι «βάσει αυτής της αρχής, η εκτελεστική εξουσία οφείλει να σέβεται, να συμμορφώνεται και να εκτελεί όλες τις δικαστικές αποφάσεις αδιακρίτως, όχι μόνον αυτές που αφορούν στους συνταξιούχους δικαστές, αλλά και σε όλες τις κατηγορίες συνταξιούχων που έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, έχουν δικαιωθεί από αυτή και ακόμη περιμένουν να εισπράξουν τα αναδρομικά τους».

Με λίγα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μην μείνει τίποτα όρθιο στην Ελληνική οικονομία γιατί απλά αυτός είναι!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου