Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ένας ακροαριστερός φασίστας, ένας καταδικασμένος από το ειδικό δικαστήριο, και ένας πρώην Ναύαρχος η ομάδα Κασσελάκη

 


Μόνο αέρα ανανέωσης στον ΣΥΡΙΖΑ και πάμε μπροστά δεν έχει η ομάδα του Στάφανου Κασσελάκη, και μιλάμε για ανθρώπους με βαρύ παρελθόν που συνέβαλαν στο να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 17%.

Τα πρώτα δείγματα γραφής σχετικά με το ποιοι θα αποτελούν την ηγετική ομάδα, έδειξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι υποχείριο της παλιάς ομάδας Τσίπρα που τελείωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στον επινίκειο λόγο του, έξω από την Κουμουνδούρου το βράδυ της Κυριακής, ο Στέφανος Κασσελάκης το πρώτο «ευχαριστώ» που είπε σε πρόσωπο, ήταν στον καταδικασμένο απο το ειδικό δικαστήριο 13-0,  Νίκο Παππά και τον κάλεσε δίπλα του στην εξέδρα από την οποία απηύθυνε την ομιλία του.

Έχει δίκιο ο Κασσελάκης αφού χωρίς την συμφωνία με τον Νίκο Παππά, μετά τον πρώτο γύρο, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό χθες το βράδυ καθώς το ποσοστό 8,67% που πήρε ο Ν. Παππάς (πάνω από 12.000 ψήφοι) μεταφέρθηκε στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και έγειρε καθοριστικά την πλάστιγγα. Μέχρι εκεί όμως δεν κάνεις το βρώμικο παρελθόν συνεργάτη σου.

Ο αποδεδειγμένα ακροαριστερός φασίστας και θαυμαστής του παιδεραστή, δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη Παύλος Πολάκης, ήταν ο άνθρωπος που γνώρισε τον Κασσελάκη στον Αλέξη Τσίπρα και έτσι μπήκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ο καροαριστερός Παύλος Πολάκης που έχει απειλήσει δικαστές, δημοσιογράφους και αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν από τους πρώτους που στήριξαν ενεργά στα social - και όχι μόνο - την υποψηφιότητα Κασσελάκη. 

Και τέλος ένας πρώην ναύαρχος ο Ευάγγελος Αποστολάκης, που αναγκάστηκε να κάνει τον κομπάρσο στα βιντεάκια του Κασσελάκη, και αυτό για να επιβιώσει πολιτικά και να έχει ρόλο δίπλα στον νέο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη.

Βέβαια ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στελέχη βαριά ονόματα δεν έχουν ακόμα εκφραστεί για την επόμενη ημέρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου