Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Τον ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη συνάντησε ο Κασσελάκης στην Βουλή

 


Λίγο πριν από τις 13:00 πήγε στη Βουλή ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, που ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και έγινε αρχηγός του κόμματος, και αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον δηλωμένο ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη και τον Σωκράτη Φάμελλο στο γραφείο του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης από το γραφείο του προέδρου πέρασαν στέλεχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσά τους η Δώρα Αυγέρη, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Πέτρος Παππάς, ο Διονύσης Καλαματιανός ,ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης και ο Γιώργος Καραμέρος.

Ο ακροαριστερός φασίστας Παύλος Πολάκης και θαυμαστής του παιδεραστή, κακοποιού δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη, που θα έπρεπε να έχει διαγραφεί απο τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποκλείεται να αναλάβει και ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ίσως και «επόπτη» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μπορεί προεκλογικά να μην εμφανιζόταν δημόσια δίπλα στον Στ. Κασσελάκη για να παραπλανήσει επειδή είναι χαρακτηρισμένος ακροαριστερός φασίστας, όμως ο βουλευτής Χανίων ήταν ο άνθρωπος που γνώρισε τον Κασσελάκη στον Αλέξη Τσίπρα και έτσι μπήκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Παρότι συντοπίτες, όπως είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν γνωρίζονταν μέχρι που συνεργάστηκαν στον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Πολάκης ήταν από τους πρώτους που στήριξαν ενεργά στα social -και όχι μόνο- την υποψηφιότητα Κασσελάκη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου