Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Οι νέες ταυτότητες είναι απολύτως απαραίτητες


 

Σε όλη τη διάρκεια αυτών των χρόνων, από την κρίση έως την πανδημία και τα εμβόλια, συναντάμε συμπολίτες μας που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας και βλέπουν παντού τσιπάκια και σκοτεινές δυνάμεις. Το μέτωπο με τις δυνάμεις του ανορθολογισμού, το οποίο ενισχύεται και από συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις, είναι συνεχές.

  • Οι νέου τύπου ταυτότητες δεν θα αναγράφουν τίποτα διαφορετικό από τα βιομετρικά χαρακτηριστικά και τα στοιχεία του πολίτη, που θα τον διευκολύνουν στις συναλλαγές και στις μετακινήσεις του.
  • Επίσης οι πολίτες που συνωστίζονται έξω από τα αστυνομικά τμήματα για να προλάβουν να βγάλουν νέα ταυτότητα παλαιού τύπου πρέπει να καταλάβουν ότι θα αναγκαστούν σε τρία χρόνια να βγάλουν υποχρεωτικά νέα ταυτότητα με τις νέες προδιαγραφές που θα πληρούν στάνταρ ασφαλείας αφού οι παλιές δεν θα ισχύουν.
  • Οι νέες ταυτότητες είναι απολύτως απαραίτητες για να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια και να είμαστε συμβατοί στις υποχρεώσεις μας στην Ευρωπαϊκή Ένωσηόπως συμβαίνει για όλες τις χώρες της Ένωσης και με όλους του Ευρωπαίους πολίτες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου