Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Φλωρίδης για την χυδαία προπαγάνδα Τσίπρα με θύματα τους μαθητές

 


Το μήνυμα που στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας με την υπόσχεση για άμεση κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια αποτελεί αποθέωση της τεμπελιάς, σημειώνει ο Γιώργος Φλωρίδης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη

«Από τη ρετσινιά της αριστείας στην αποθέωση της τεμπελιάς»

«Φαντάζομαι το σοκ σε κάποιες χιλιάδες μαθητές, που διαβάζουν ατέλειωτες ώρες στο σχολείο, στο φροντιστήριο, στο σπίτι, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στα ελληνικά πανεπιστήμια, όταν ακούν τον Τσίπρα να υπόσχεται άμεση κατάργηση οποιουδήποτε κριτηρίου εισαγωγής.

Όπου, δηλαδή, θα μπορεί κάποιος να περνάει σε Πανεπιστημιακή Σχολή, δίνοντας λευκή κόλα και έχοντας γράψει ενδεχομένως και το όνομά του με τρία λάθη! Ας πούμε "Γαιόργυος"! Άλλωστε τον ίδιο ήχο έχει με το "Γεώργιος". Ποια ορθογραφία και κουραφέξαλα!.

Ποιο είναι το μήνυμα Τσίπρα;

Παιδιά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε καθόλου και για τίποτα. Είμαι εγώ εδώ να εξασφαλίσω ότι μπορείτε να περνάτε στο Πανεπιστήμιο χωρίς διάβασμα. Μπορείτε στη συνέχεια, μέσα από ένα «ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα», όπως το είπε ο υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβρόγλου, να απειλείτε τους καθηγητές ότι αν δεν σας περάσουν στα μαθήματα, μπορεί να τους χτίσετε στα γραφεία τους, να κάψετε τα αυτοκίνητά τους, να τους πλακώσετε στο ξύλο, να τους κρεμάσετε πινακίδες στο λαιμό και στο τέλος-τέλος, να τους διώξετε από τη Σχολή.

Μην φοβόσαστε ότι υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθείτε για όλα αυτά, γιατί εγώ θα επαναφέρω το άσυλο στα Πανεπιστήμια, που θα σας προστατεύει. Μετά, ως άνεργοι πτυχιούχοι, μπορείτε να ζείτε με επιδόματα που εγώ θα σας διασφαλίσω, γδέρνοντας με φόρους όσους ακόμα θα επιμένουν να εργάζονται σκληρά είτε φτιάχνοντας επιχειρήσεις, είτε ως αυτοαπασχολούμενοι, είτε ως απλοί εργαζόμενοι.

Και κάποιοι από σας, μπορεί να προσληφθούν στο Δημόσιο ως εποχικοί για λίγους μήνες, αλλά εγώ θα φροντίσω για τη μονιμοποίησή σας, για την οποία όσο λιγότερα προσόντα έχετε, τόσο το καλύτερο για σας.

Δείτε εμένα. Χωρίς ένα μεροκάματο, μέχρι και Πρωθυπουργός έγινα!

Και μια μικρή σημείωση: Η εισαγόμενη αριστερή αριστεία από το Χάρβαρντ, χρεωκόπησε πολιτικά με "το καλημέρα"».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου