Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μέλη εγκληματικής οργάνωσης ΜΚΟ - Μετανάστες μαγαζάκι του ΣΥΡΙΖΑ

 


Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, είπε τα πράγματα με το όνομα τους και ξεκάθαρα.

Ο Κατσαφάδος σχολίασε τις διώξεις που ασκήθηκαν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση μεταναστών, είπε ότι η διακίνηση μεταναστών και προσφύγων έχει πολλά λεφτά. Έκανε λόγο για ύποπτο ρόλο αρκετών ΜΚΟ και σημείωσε πως εθελοντές κατευθύνουν τα δουλεμπορικά κυκλώματα σε ποια λιμάνια να πάνε τα πλοιάριά τους. Τόνισε πως μέσα σε αυτήν τη διαδικασία υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της Κω είναι αντιμέτωπα με «το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης που είχε σκοπό να παραλαμβάνει στοιχεία πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίοι επιχειρούσαν παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη είσοδο και διαμονή αυτών στην Ελλάδα, αποστέλλοντας στις αρχές τα πλήρη στοιχεία τους και το ακριβές σημείο εντοπισμού τους στη χώρα, προκειμένου οι τελευταίοι να υπαχθούν στις διαδικασίες ασύλου».

Οι κατηγορίες σε βάρος του ενός έχουν ασκηθεί με την επιβαρυντική περίπτωση της τέλεσης αυτών «κατ’ επάγγελμα, καθώς, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, προκύπτει πρόθεση επανειλημμένης τέλεσης της πράξης». Να δούμε τώρα τι θα λένε κάποιοι «δικαιωματιστές» του ΣΥΡΙΖΑ που υπολήπτονταν τους παραπάνω σαν «ευαγγέλιο».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου