Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Με έργα μικρά και μεγάλα απαντάμε στη γκρίνια και στην υπονόμευση των πολιτικών μας αντιπάλων


 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε χθες Πέμπτη περιοδεία στις Σέρρες και στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας σε πολίτες των Σερρών και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Έχουμε έναν δύσκολο χειμώνα μπροστά μας. Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα ο οποίος δοκιμάζεται. Θα σεβαστούμε τα δημοσιονομικά όρια τα οποία μας επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση και όχι επιστροφή σε υπερβολές του παρελθόντος και θα αποδείξουμε για ακόμα μία φορά ότι αυτή η παράταξη δεν είναι για τα εύκολα, είναι για τα δύσκολα και μπορεί πάντα να τα βγάζει πέρα και να προχωρά τη χώρα μπροστά.

Η κρίση αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα δικών μας επιλογών, πρέπει να τη διαχειριστούμε όμως και όπως διαχειριστήκαμε την κρίση του κορονοϊού και βγήκαμε πιο ισχυροί από αυτήν. Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα μου δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσω το πλαίσιο στήριξης της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας για το δύσκολο χειμώνα ο οποίος έρχεται.

Με έργα μικρά και μεγάλα απαντάμε στη γκρίνια και στην υπονόμευση των πολιτικών μας αντιπάλων. Η Νέα Δημοκρατία είναι ισχυρή, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Ελλήνων και θα οδεύσει στις εκλογές που θα γίνουν το 2023 με αυτοπεποίθηση. Για να μπορέσει ο ελληνικός λαός να κρίνει και να συγκρίνει το δικό μας έργο εν μέσω πολλαπλών κρίσεων, με το «έργο» κάποιων άλλων, οι οποίοι θέλουν και πάλι να διεκδικήσουν τη δυνατότητα να μας γυρίσουν πίσω. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, κοιτάζει μόνο μπροστά.

Περνάμε δύσκολους καιρούς, εν μέσω μιας πρωτοφανούς γεωπολιτικής και ενεργειακής κρίσης. Δεν νομίζω ότι υπήρξε Κυβέρνηση η οποία να χειρίστηκε περισσότερες δυσκολίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όσο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αυτή την τριετία. Σταθήκαμε όρθιοι, η χώρα στάθηκε όρθια, η χώρα προόδευσε. Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή από ό,τι ήταν πριν από τρία χρόνια. Είναι πιο ισχυρή γεωπολιτικά, είναι πιο ισχυρή οικονομικά, η γνώμη της μετράει εντός και εκτός Ελλάδος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου