Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Εχθές φάνηκε ότι η εκδήλωση για την "Ειρήνη" ήταν πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ

 


Το twitter... ψάχνει να βρει Ουκρανική σημαία στην ’Συναυλία Ειρήνης’ αλλά δεν βρίσκει!

Συναυλία "ειρήνης" χωρίς σημαίες της Ουκρανίας,  με παρουσία μόνο του Αλέξη Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, από πολιτικούς αρχηγούς και πολιτικά στελέχη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει τρόπους να μαζεύει κόσμο, γιατί μόνο έτσι μπορεί.

Ολοκληρώθηκε εχθές τα μεσάνυχτα η αντιπολεμική συναυλία στα Προπύλαια με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών και οργάνωση ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και υπήρχαν κεντρικά συνθήματα «να σταματήσει τώρα η ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία, να σιγήσουν τα όπλα. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό», δεν υπήρχε ούτε μία σημαία της Ουκρανίας μέσα στους 5.000 παρευρισκόμενους.



Γύρω από τον χώρο που πραγματοποιήθηκε η συναυλία, είχαν στηθεί πάγκοι, όπου πωλούνταν ουκρανικές σημαίες. Οι περισσότεροι εκ των θεατών ωστόσο προτίμησαν τις πολύχρωμες σημαίες με τη λέξη «ειρήνη» στα λατινικά, που δεν είχε καμία σχέση με την Ουκρανία και μάλλον ήταν ελεγχόμενοι στο να προμηθευτούν τέτοιες σημαίες.



Το «παρών» στη συναυλία έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κάτι που περίμεναν όλοι γιατί διοργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αρχή της συναυλίας, μεγάλο βίντεο που είχε στηθεί στα Προπύλαια έδειχνε τα χαλάσματα του πολέμου ένα μήνα μετά τη ρωσική εισβολή.

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου