Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Απόπειρα βιασμού στον Καρέα «Μου είπε ότι ήταν δάσκαλος και στη συνέχεια serial killer»


 

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία στην υπόθεση της 28χρονης κοπέλας που κατήγγειλε οτι βγήκε ραντεβού με έναν άνδρα που γνώρισε μέσω της εφαρμογής Facebook Dating του Facebook και αυτός της επιτέθηκε και ασέλγησε πάνω της, φερνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Ο μυστηριώδης άνδρας, όπως κατηγγειλε η κοπέλα, δήλωσε δασκαλος, την παρέσυρε σε ερημικό σημείο του Καρέα πίσω απο το στρατόπεδο Σακκέτα και της επιτέθηκε. Μάλιστα, οταν εκείνη του είπε οτι δεν επιθυμεί, δεν το σεβαστηκε και της ξαναχίμηξε ενώ όταν κάποια στιγμή, ένα όχημα πλησίασε το αυτοκίνητο του και στάθμευσε δίπλα, εκείνος βγηκε έξω γυμνός απο τη μέση και κάτω και εξαγριωμένος… διέταξε, τον οδηγό να φύγει γιατί τον ενοχλούσε! Απέδωσε δε την πράξη του στη διέγερση που οπως της είπε ένιωσε απο το «προκλητικο ντύσιμο» της.

Η 28χρονη, όπως κατέθεσε στο Τμήμα του Βύρωνα, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της φοβούμενη μην της κάνει κακό, ενώ οταν λίγη ώρα αργότερα την άφησε σε σημείο του Παγκρατίου, της είπε, οτι είναι serial killer!

Τι κατέθεσε

Όταν στις 9 το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου, η 28χρονη πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Βύρωνα, ξεδίπλωσε στους αστυνομικόυς όλα όσα εφιαλτικά είχε ζήσει, τρεις ώρες νωρίτερα σε μια ερημική τοποθεσία στον Καρέα πίσω απο το στρατόπεδο Σακέτα με δράστη εναν, άνδρα τον οποίο, είχε γνωρίσει την προηγούμενη ημέρα απο την εφαρμογή Facebook Dating του Facebook. Με τον συγκεκριμένο, όπως κατέθεσε, συνομιλούσαν αρκετή ώρα και τελικά κανόνισαν να βρεθούν στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Αλκέτου στο Παγκράτι. Μάλιστα, η νεαρή, έδωσε στους αστυνομικούς το προφίλ που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος στο Facebook, το κινητό του τηλέφωνο, λέγοντας οτι της συστήθηκε ως δασκαλος που μένει στο κέντρο της Αθήνας ενώ έκανε και πλήρη περιγραφή του. Πρόκειται για άτομο ελληνικής καταγωγής, περίπου 1.83, με ξυρισμένο κεφάλι, λευκό δέρμα και αδύνατος.

Ο εν λόγω, την παρέλαβε απο το σημείο με το όχημα του και κατά τη βόλτα, όπως κατέθεσε η 27χρονη, συνομιλούσαν, ο άνδρας συμπεριφερόταν φυσιολογικά και τίποτα δεν κίνησε τις υποψίες της. Μέχρι που την οδήγησε σε έναν απομονωμένο εξωτερικό χώρο στην περιοχή του Καρέα πίσω απο το στρατοπέδο Σακκέτα. Στο σημείο, παρέμειναν μέχρι τις 19:15 όπου εκεί που συνομιλούσαν της ζήτησε να τον πάρει αγκαλιά και μόλις η νεαρή τον αγκάλιασε εκείνος άρχισε να την αγγίζει στο στήθος παρά τη θέληση της. Η κοπέλα τον απομάκρυνε αμέσως και του είπε να σταματήσει, πλην όμως εκείνος,οπως κατέθεσε, της είπε χαρακτηριστικά, «κάνεις πλάκα;» και επανέλαβε την ίδια πράξη. Στη συνέχεια, επιχείρησε να βγάλει το παντελόνι του και και πιάνοντας την απο το χέρι την ανάγκασε να πιάσει τα γεννητικά του όργανα. Εκείνη σοκαρισμένη δεν αντεδρασε και τον άφησε να ακουμπήσει το χερι στο επίμαχο σημείο. Κάποια στιγμή, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της κοπέλας, προσήλθε στο σημείο ένα άλλο αυτοκίνητο και τυχαία πάρκαρε δίπλα τους. Τότε ο άνδρας βγήκε έξω απο το όχημα του γυμνός απο τη μέση και κάτω και εξαγριωμένος,ειπε στον οδηγό του οχήματος να φύγει γιατί ενοχλούσε! Στη συνέχεια, μπήκε και πάλι στο αμάξι του, όρμησε στην κοπέλα και την φίλησε στο στόμα και το στήθος. Η 28χρονη «παγωμένη» απο τον τρόμο, δεν αντιδρούσε όπως κατέθεσε και απλά τον άφηνε να κάνει ο,τι ήθελε γιατι φοβοταν για τη σωματική της ακεραιότητα. Αυτές οι πράξεις, διήρκησαν περίπου 45λεπτά καθώς εκείνη προσπαθούσε να τον αποφύγει με ήρεμο τρόπο αλλά εκείνος επέμενε.

Έλεγε οτι ειναι serial killer και γελούσε

Και ενώ η κοπέλα πάσχιζε να τον αποφύγει, ξαφνικά ο άδρας, όπως αναφέρει στην κατάθεση της, άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της με σκοπό, όπως της δήλωσε, να ολοκληρώσει την πράξη του πάνω της. Έντρομη η 28χρονη, του ζητησε με ήρεμο τροπο να σταματήσει. Τελικά, κατάφερε να τον πείσει και ο δράστης, σταμάτησε και ντύθηκε. Στη συνέχεια, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και επέστρεψαν στο σημείο που την είχε παραλάβει. Όπως κατέθεσε στην Αστυνομία η νεαρή, κατά τη διαδρομή,ο άνδρας άρχισε να της λέει οτι είναι κατά συρροή δολοφόνος, δεν θέλει να την αφήσει απο το σημείο που την πήρε και άρχισε να γελάει. Γεγονός που όπως αναφέρει στην κατάθεση της, προξένησε φόβο και απορία για το αν έκανε πλάκα ή το εννοούσε. Είπε δε, ότι προσπάθησε να του εξηγήσει με ήρεμο τρόπο οτι αυτό που συνέβη ήταν λάθος, με τον ίδιο να απαντά οτι ίσως παρεκτράπη λίγο αποδίδοντας τη συμπεριφορά του οπως χαρακτηριστικά της ειπε «στη διέγερση που ένιωσε καθώς ήταν προκλητικό του ντύσιμο της». Κατά την αποχώρηση της η 28χρονη του δήλωσε οτι δεν θέλει να ξαναβρεθουν ομως, όπως ειπε στην Αστυνομία, εκείνος συνέχισε να της στέλνει μηνύματα. Κλείνοντας, στην κατάθεση της η κοπέλα, δήλωσε οτι μπορει να τον αναγνωρίσει ανεπιφύλακτα και επιθυμει την ποινική του δίωξη.


Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

protothema



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου