Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

«Παραπολιτικά»: Διωκόμενη αστυνομικός για τα πλαστά διαβατήρια στην παρέα του Τσίπρα

 


Τη Νεράιδα Τρικάλων επέλεξε για να περάσει τις μέρες της Πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε με τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δυο τους παιδιά, ινκόγκνιτο, στο γραφικό ορεινό χωριό των Τρικάλων και κατέλυσε στον παραδοσιακό ξενώνα της πρώην βουλευτίνας Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Εύης Καρακώστα, η οποία κατάγεται από το χωριό.



Ο πρώην πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο εκκλησάκι του Αϊ Γιώργη με φιλική συντροφιά

Όπως αναφέρει σήμερα το site Parapolitika, «διακρίνεται μεταξύ άλλων στην παρέα η αστυνόμος Μ.Χ, η οποία φέρεται να εμπλέκεται ως διωκόμενη στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την γνωστή υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων και για τον λόγο αυτό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία της». Το δημοσίευμα θέτει θέμα πολιτικής και ηθικής τάξεως, αφού η συγκεκριμένη κυρία φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο δικαστικής διερεύνησης για πολύ σοβαρά ζητήματα.



Ο κ. Τσίπρας συνέχισε τις διακοπές του ως τα Θεοφάνεια και βρέθηκε στη Μεσοχώρα Τρικάλων όπου συνέφαγε με την οικογένεια του και τον πρώην γραμματέα του κόμματος Γιώργο Χονδρό, με τον οποίο συνδέουν φιλικές σχέσεις, σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Εκεί γεύτηκε τους μεζέδες της ταβέρνας «Πράσινη Γωνιά» του Μπάμπη Καραγιώργου.




iefimerida



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου