Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Θεοδωρικάκος : Δεν θα σβηστούν τα πρόστιμα στους Πακιστανούς

 


Οι Πακιστανοί είχαν το θράσος να ζητήσουν από τον υπουργό να τους σβήσει τα πρόστιμα!!

Αρνητική ήταν η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στον πρόεδρο του Πακιστανικού Συλλόγου, ο οποίος με θράσος λίγο νωρίτερα και μέσα από επιστολή του ζήτησε την ακύρωση των προστίμων που επιβλήθηκαν στους Πακιστανούς, οι οποίοι είχαν «πλημμυρίσει» την πλατεία Συντάγματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να φορούν μάσκες και να τηρούν αποστάσεις.

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο κ. Θεοδωρικάκος.

Στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Syed Mohammad Jamil, η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη», καθώς δεν ήταν σε γνώση τους ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιούντο στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο, και εδώ τίθεται το ερώτημα εάν νόμιζαν ότι θα γίνουν εκδηλώσεις γιατί δεν πήγαν οργανωμένοι με μάσκες;;;;

«Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν ειρηνικά. Θα θέλαμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους» έγραψε ο προκλητικός πρόεδρος των Πακιστανών, που οι περισσότεροι είναι και παράνομοι στην χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά έχουν επιβληθεί μόνο 60 πρόστιμα, στους εκατοντάδες που βρίσκονταν στην πλατεία, για μη χρήση μάσκας κατά την εν λόγω συνάθροιση, και φυσικά είναι απαίτηση και των πολιτών να πληρωθούν στο ακέραιο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου