Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ανίκανοι στον ΣΥΡΙΖΑ να αντιπολιτευθούν την κυβέρνηση, συνεχίζουν να εργαλειοποιούν την πανδημία

 


Την αντιπολιτευτική στρατηγική της πανδημία, συνεχίζει να χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ανίκανος να παράγει οτιδήποτε άλλο για να βοηθήσει στην προστασία των πολιτών.

Ο Αλέξης Τσίπρας, εντελώς απαξιωμένος από τον Ελληνικό λαό, καμένος πολιτικά, ζητάει συνεχώς «πολιτική αλλαγή», αδιαφορώντας δε για την κρισιμότητα της πανδημίας χαρακτηρίζει ανεύθυνα το 2022 «εκλογική χρονιά».

Δεν είναι πολύς καιρός που ο Αλέξης Τσίπρας διατράνωνε: Να υπάρξει ένα μίνιμουμ συνεννόησης για να μπορούν να παρθούν "δύσκολα μέτρα". Να αναλάβουμε και εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ το πολιτικό κόστος, να βάλουμε πλάτη.

Αντί να κάνει πράξη αυτό που είπε, και ως γνήσιος, ψεύτης και λαοπλάνος, τώρα κατηγορεί την κυβέρνηση για έλλειψη στρατηγικής, μη στήριξη του ΕΣΥ, καταστροφικές απώλειες σε επιχειρήσεις και εργαζομένους κ.λπ, χωρίς να προτείνει κάτι, χωρίς να βοηθάει σε κάτι, χωρίς να γίνεται χρήσιμος σε κάτι , απλά κοροιδεύει εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Όλοι όσοι γνωρίζουν το μπάχαλο ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν ότι θα ήθελαν η κυβέρνηση να επιβάλει ένα γενικό lockdown τουλάχιστον δύο εβδομάδων, αλλά δεν τολμούν να το προτείνουν δημοσίως, γιατί εάν το κάνουν, δεν θα μπορούν μετά να κατηγορούν νυχθημερόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να λαικίζουν για τα προβλήματα που θα προέκυπταν.

Τι κάνουν λοιπόν, την γνωστή τακτική τους, διαστρεβλώνουν την αλήθεια, λένε απίστευτα ψέματα για όλα, εξαπατώντας με θράσος, ανήθικα το κόσμο για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ανασφάλεια.

Τελικά το πόσο θα ανέχονται οι πολίτες την τακτική του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ, και το απόλυτο πολιτικό νούμερο Αλέξη Τσίπρα, αυτό θα φανεί στις εκλογές του 2023.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου