Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Τρόμαξαν να κάνουν ότι έχει κόσμο στην ομιλία του Τσίπρα στην Λάρισα - Συνέχισε καταστροφολογία & ψέμα

 


Η επιμονή Τσίπρα να παίζει το αφήγημα της καταστροφολογίας και του ψέματος, δείχνει ότι ο τύπος δεν έχει καταλάβει τον κατήφορο που έχει πάρει και το κακό που κάνει στο κόμμα του.

Αντί να λαμβάνει σοβαρά τις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν απαξιωμένο προσωπικά, και σε πτώση το κόμμα του, αντί να βλέπει ότι γίνεται σχεδιασμός να γεμίζουν οι άδειες καρέκλες όπου μιλάει, κάποιοι του λένε συνέχισε έτσι πας καλά, και αυτός το πιστεύει.

Την ίδια τακτική ο Τσίπρας και στην Λάρισα, όσοι λίγοι πήγαν να τον ακούσουν πήραν γεύση καταστροφολογίας, ψέματος και απάτης και μετά πήγαν απογοητευμένοι και προβληματισμένοι σπίτι τους!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, που δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση, με μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε χθες η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα γιατί δεν είχε πάει κόσμος. Όταν πλέον η ώρα είχε πάει οκτώ το βράδυ και έπρεπε να ξεκινήσει να λέει ψέματα για να μην βαρεθούν όσα θύματα πήγαν να τον ακούσουν, δόθηκε εντολή όσοι είχαν πάει να τον παρακολουθήσουν, να πάνε στις μπροστινές σειρές για να γεμίσουν τα καθίσματα, να βάλουν και τα πανωφόρια τους στις διπλανές καρέκλες για να μη δείχνουν άδειες ,και η ομιλία στην αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης επιτέλους να ξεκινήσει για να μην ξεφτιλιστούν όλοι.

Όσο και να πάλεψαν τα πλάνα οι άδειες καρέκλες και η απαξίωση του Αλέξη Τσίπρα στον κόσμο, ακόμα και στους οπαδούς του δεν μπόρεσε να κρυφτεί.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου