Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι και ο Ηλιόπουλος με την παραίτηση Κούρτς

 


Είναι τραγικό να παρακολουθείς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πανηγυρίζει για την παραίτηση του Αυστριακού καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς.

Να πανηγύριζαν οι Τούρκοι, που η Αυστρία και ο Κούρτς είναι εναντίον των προκλήσεων τους, λες λογικό, αλλά να πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ δια του εκπροσώπου του ώστε να κάνει αντιπολίτευση για δήθεν σκάνδαλα, το λες και αντεθνική γελοιότητα.

Δυστυχώς για τους Τούρκους, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Ηλιόπουλο, ο αντικαταστάτης του Κούρτς, Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ είναι χειρότερος και σφοδρός πολέμιος της Τουρκίας. Και δυστυχώς για τους Συριζαίους, η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τους ίδιους, ήταν βουτηγμένη στην διαφθορά και τα σκάνδαλα, και έχουν οδηγήσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούμενους έτοιμους για ειδικά δικαστήρια, οι πολίτες γνωρίζουν και δεν ξεχνάνε τι σημαίνει αριστερά.

Τι ανακοίνωση έβγαλε ο προκλητικός Ηλιόπουλος μήπως γίνει και αυτός πρωτοσέλιδο στην Τουρκία.

Σχολιάζοντας τη απάντηση του κ. Οικονόμου στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παραίτηση του Αυστριακού καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «τα καλύτερα έρχονται».

«Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την αντιγραφή μεθόδων Μητσοτάκη από τον εξαναγκασθέντα σε παραίτηση, πρώην Καγκελάριο της Αυστρίας κ. Κουρτς, μαρτυρά πολύ μεγάλο πανικό. Και να φανταστείτε είμαστε ακόμη στην αρχή. Τα καλύτερα έπονται…» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, δηλαδή πιάσε το αυγό και κούρευτο, για τέτοια κατάντια μιλάμε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου