Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ο Τσίπρας όταν ήταν κυβέρνηση το 2019 έστησε δημοσκοπήσεις αλλά Κούρτς και παραμένει ατιμώρητος

 


Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή έχουν κοντή μνήμη και καθόλου IQ,  για να προφυλαχτούν από το να εκτεθούν, βγάζουν ανακοινώσεις που τους γυρνάνε μπούμερανγκ.

Επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ, πήγαν να συγκρίνουν τα σκάνδαλο στην Αυστρία με τον Κούρτς με δήθεν σκάνδαλο της κυβέρνησης στην Ελλάδα, εκθέτοντας τα έργα και ημέρες του Αλέξη Τσίπρα.

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Κουρτς παραιτήθηκε για στημένες δημοσκοπήσεις, ο Μητσοτάκης καλύπτει την Opion Poll"

Δεν πρέπει να μένει τίποτα αναπάντητο και άλλος πρέπει να φοβάται την τυχόν έρευνα για στημένες δημοσκοπήσεις!! Μετά που θα κρυφτεί ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Η Νέα Δημοκρατία υπενθύμησε στον ΣΥΡΙΖΑ, το σκάνδαλο Κούρτς ποιους θυμίζει.

Παραθέτοντας πρωτοσέλιδα και δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2019, η ΝΔ "φρεσκάρει τη μνήμη της Κουμουνδούρου" για "τότε που προσπαθούσε με στημένους διαγωνισμούς να φτιάξει ελεγχόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύστημα στα ΜΜΕ και δημοσίευε κατά κόρον δημοσκοπήσεις μαϊμού".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

Το μόνο που κάνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Κουρτς είναι να θυμίζει σε όλους τα έργα και τις ημέρες του την εποχή που κυβερνούσε. Τότε που προσπαθούσε με στημένους διαγωνισμούς να φτιάξει ελεγχόμενο από τον ίδιο, σύστημα στα ΜΜΕ και δημοσίευε κατά κόρον "δημοσκοπήσεις μαϊμού".

- Ποιός δεν θυμάται μετρήσεις από ανύπαρκτες εταιρείες, που δημοσιεύονταν στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ που εμφάνιζαν τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 2-2,5 μονάδες και το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής στο 8-10% μέχρι και λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές. Κι ύστερα ήρθαν τα αποτελέσματα! Αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν τα ευρήματα όλων των αναγνωρισμένων εταιρειών. Αλλά ακόμη και σήμερα συνεχίζει το ίδιο βιολί. Αλήθεια πώς γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητεί τα αποτελέσματα και των τωρινών δημοσκοπήσεων, όταν ακόμη και στις μετρήσεις που δημοσιεύει στην Αυγή, δεν εμφανίζει ποτέ την πρόθεση ψήφου;

- Και δεν ήταν μόνο οι δημοσκοπήσεις "μαϊμού". Πρόσφατα στη Βουλή αποκαλύφθηκαν όλες οι μεθοδεύσεις για τους στημένους διαγωνισμούς με τα βοσκοτόπια, προκειμένου να φτιαχτεί ελεγχόμενο συστημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και για τα 3 εκατομμύρια που μέσα από "υπόγειες" διαδρομές δόθηκαν για να εκδοθεί το "Documento".

Χρειάζεται μεγάλο θράσος λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσπαθεί να βγει και τιμητής.

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη τους λοιπόν στην Κουμουνδούρου, επισυνάπτουμε τα σχετικά πρωτοσέλιδα.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου