Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Η κυβέρνηση Τσίπρα ήταν τόσο φαιδρή που δεν μπορεί να συγκριθεί με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

 


Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές η μέρες η άθλια αντιπολιτευτική κριτική που διάλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για ακόμα μία φορά τον απαξίωσε περισσότερο στα μάτια των πολιτών, σε βαθμό που τους εξόργισε κιόλας, για το θράσος και την χυδαιότητα τους.

Μην αναφερθούμε και για την εμπλοκή συντρόφων στους εμπρησμούς, που συζητιέται έντονα και είναι υπό διερεύνηση.

Η κυβέρνηση δεν έχει κρυφτεί ποτέ και αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν, ενώ έχει ήδη προχωρήσει σε συλλήψεις και προσαγωγές για εμπρησμούς και έπεται συνέχεια.

Αυτό που έχει σημασία τώρα, και εν πολλοίς θα ελαφρύνει το πολιτικό κόστος, είναι το πόσο γρήγορα, με πόσο επαγγελματισμό και σοβαρότητα θα αρχίσει την αναδιοργάνωση του κράτους.

Ποιός ασχολείται με το τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας και οι εφημερίδες τους; Κανένας τους ξέρουμε, τους γνωρίζουμε, μάθαμε την ανικανότητα τους, τις σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις τους που μόνο από ατζαμοσύνη χαρακτηρίζονται.

Οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούν από τη στιγμή που κατηγορούσε το αποτυχημένο Κράτος. Για να υπερασπιστεί αυτό, το αποτυχημένο κράτος που αρνούνταν πεισματικά να μεταρρυθμίσει ο κ. Τσίπρας έπαιξε το περίφημο εγκληματικό θέατρο το τραγικό βράδυ της πυρκαγιάς στο Μάτι. Για να υπερασπιστεί τις χειρότερες παθογένειες της Μεταπολίτευσης, είπε ψέματα και φέρθηκε με απόλυτη χυδαιότητα. Εξαπάτησε τους Έλληνες ακόμα μία φορά χωρίς να σεβαστεί 102 ψύχες που κάηκαν, και αυτό το έκανε για να μην παραδεχτεί ότι είναι ανίκανος και φαιδρός.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σε ουκ ολίγες αναρτήσεις τους, αδημονούσαν να καταστραφούν όλο και περισσότερες περιοχές, και να φτάσουμε τους 100 νεκρούς για να βγουν να πανηγυρίσουν θυμίζοντας μας το Μάτι, και να χαρούν που θα έχουν να λένε. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κοιτάνε προς τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτή την καταστροφή ψάχνοντας τι έχει συμβεί.

Ο λούμπεν τρόπος που έχει επιλέξει να πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Τσίπρας δεν μας αφορά καθόλου γιατί τους έχουμε απαξιώσει, είναι ένα τίποτα που δεν πρέπει ούτε να ακούμε, ούτε να παίρνουμε στα σοβαρά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση ήταν τόσο τραγικό που δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης, δεν έχει ξανά υπάρξει τόσο άθλια κυβέρνηση στην ιστορία της μεταπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρέπει να ανέχεται να συγκρίνουν τη διακυβέρνησή του με αυτή του Αλέξη Τσίπρα. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να τον προσβάλλει προσωπικά. Δύο χρόνια τώρα έχει κληθεί να διαχειριστεί πλήθος κρίσεων, κάποιες από αυτές παγκόσμιας κλίμακας και έχει σταθεί απέναντι τους συγκροτημένα, οργανωμένα, με θάρρος χωρίς να πει ούτε ένα ψέμα. 

Η μόνη κρίση που είχε να διαχειριστεί ο Τσίπρας ήταν στη Μάνδρα και το Μάτι όχι απλώς δεν τις διαχειρίστηκε αλλά προσπάθησε να πει ψέματα, να παίξει θέατρο για να καλύψει την ανικανότητα και ανεπάρκεια του.

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι η μέρα με την νύχτα, η σοβαρότητα με την φαιδρότητα, η ικανότητα με την ανικανότητα.

Ας πάμε, επιτέλους, μπροστά, δεν μας νοιάζει τι λέει ο απαξιωμένος Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει γρήγορα η κυβέρνηση Μητσοτάκη να δείξει, τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα που διαθέτει για να αρχίσει την αναδιοργάνωση του κράτους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου