Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Την θυμάστε την ατάκα Τσίπρα που πάγωσε τους πυρόπληκτους; Και να έπαιρνες 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες...

 


Είναι αυτός που κουνάει το δάχτυλο σήμερα για τις πυρκαγιές, είναι αυτός που φέρει την ευθύνη για τον θάνατο 102 ανθρώπων, είναι αυτός που κατακρίνει σήμερα τις αποζημιώσεις και το συγνώμη Μητσοτάκη.

Ήταν Νοέμβριος του 2018, είχαν περάσει μήνες από την καταστροφή στο Μάτι, και ο Τσίπρας έστησε ένα σώου με λίγους κατοίκους γιατί η πλειοψηφία δεν ήθελε να τον δεί, και φυσικά με τους κομπάρσους του κόμματος.

Κάποια στιγμή ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας χωρίς ίχνος ντροπής προς στους πυρόπληκτους που τον άκουγαν, τους είπε αντί να τους βοηθήσει πώς τα βοηθήματα που διεκδικούν για να ορθοποδήσουν δεν έχουν καμία σημασία γιατί θα τα σπαταλήσουν.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν και για το χαμηλό ποσό της βοήθειας, αλλά και για τις καθυστερήσεις, είχαν περάσει μήνες και δεν τους είχαν δώσει ούτε τα βασικά.

Του Τσίπρα, του είχαν πει τι να λέει και  επέμενε ότι το σημαντικό είναι να δημιουργηθούν υποδομές και όχι τα βοηθήματα. 

Και τότε είπε σε μια γυναίκα που διαμαρτυρόταν: «Να σου πω και κάτι; Και να έπαιρνες αυτά τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες».

Δείτε τον φαιδρό που κουνάει σήμερα το δάχτυλο στην κυβέρνηση :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου