Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Μεγάλη αθλιότητα Τσίπρα που γελά και χαίρεται με τα θύματα της πανδημίας

 




Προκλητικά αναίσθητος!!!

Η αναισθησία είναι πολυκαιρισμένη και μονιμοποιημένη αμέλεια, ναρκωμένη σκέψη, γέννημα των κακών συνηθειών που έχουν παγιωθεί έτσι λένε και έχουν δίκιο.

Να χαίρεσαι και να γελάς με την πανδημία και με το πόσους νεκρούς έχει η χώρα το λες και αθλιότητα εκτός από αναισθησία. Ο Αλέξης Τσίπρας γνωστός για την ανηθικότητα του, σε αυτό ποντάρει και παρακαλάει η κυβέρνηση να χάσει τον έλεγχο και η χώρα να έχει όσο περισσότερους νεκρούς γίνεται.

Η χαρά του Αλέξη Τσίπρα με τους νεκρούς και τα κρούσματα φάνηκε στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τους υπεύθυνους της εστίασης.

Απόσπασμα από την τηλεδιάσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους του κλάδου της εστίασης έστειλε η ΝΔ, που δείχνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά χαμογελαστός για τους διασωληνωμένους και τους νεκρούς της πανδημίας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ που συνοδεύει το βίντεο έχει ως εξής:

«Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας, η χαρά του δεν κρύβεται. Συνεχίζει το «όχι σε όλα» κάνοντας συγκρίσεις με τον Νοέμβριο που ο δείκτης θετικότητας ήταν πολύ υψηλότερος και δεν είχαμε στη διάθεσή μας εμβόλια και self tests

. Το χαμόγελό του, όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα. Επισυνάπτουμε το σχετικό βίντεο από τις σημερινές δηλώσεις του».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου