Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Επιτέθηκε και δάγκωσε ξανά υπάλληλο του Λευκού Οίκου ο σκύλος του Μπάιντεν

 



Νέο περιστατικό μη προσαρμοστικής συμπεριφοράς, το δεύτερο μέσα σε ένα μήνα από τον σκύλο του Τζο Μπάιντεν, Μέιτζορ, επιβεβαιώνει ο Λευκός Οίκος.

Ο Μέιτζορ «δάγκωσε κάποιον ενώ έκανε βόλτα» τη Δευτέρα, σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου της Τζιλ Μπάιντεν, Μάικλ Λα Ρόσα. Το ζώο «εξακολουθεί να προσαρμόζεται στο νέο του περιβάλλον», πρόσθεσε, ενώ αναφορικά με το άτομο που δέχτηκε την επίθεση, εξετάστηκε από την ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου «με μεγάλη προσοχή» και επέστρεψε στη δουλειά του, χωρίς να έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό.

Ο Μέιτζορ, (γερμανικός ποιμενικός) επέστρεψε μόνο στον Λευκό Οίκο την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Τσαμπ, προηγουμένως προκάλεσε έναν μικρό τραυματισμό σε έναν πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, στις 8 Μαρτίου.



Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει τότε ο Μπάιντεν, ο Μέιτζορ είναι «ένας γλυκός σκύλος» και δικαιολόγησε την επίθεσή του, λέγοντας πως «είδε ξαφνικά δυο αγνώστους και κινήθηκε για να μας προστατεύσει».

Τώρα θα πρέπει να λάβουν σοβαρά την εκπαίδευση του γιατί όπως φαίνεται δεν είχε να μάθει να κυκλοφορεί ελεύθερα με τόσο κόσμο δίπλα του, και ίσως μέχρι να εκπαιδευτεί να φοράει και φίμωτρο για να μην είναι περιορισμένος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου