Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ψέμα και για το πιστοποιητικό εμβολιασμού από Τσίπρα - Προσπαθεί να το απαξιώσει

 



Κάθε πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και ψέμα και αναρωτιέται ο πολίτης που τον ακούει, μήπως έχει κάτι άλλο που χρήζει ψυχιατρικής εκτίμησης γιατί φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι λέει;

 Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μια ανοησία όταν έχεις 7% εμβολιασμένους σε όλη την Ευρώπη, επιμένει ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθώντας να το απαξιώσει γιατί πολύ απλά το πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι επιτυχία του πρωθυπουργού.

Παράλληλα προσπάθησε να μπερδέψει όσους τον άκουγαν και όπως πληροφορηθήκαμε ήταν ευτυχώς πολύ λίγοι, και να κατηγορήσει το πιστοποιητικό.

"το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μια ανοησία, όταν έχεις 7% εμβολιασμένους αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη" είπε στο open ο Αλέξης Τσίπρας, "αν οδηγηθούμε σε μια κατεύθυνση, όπως φαίνεται, να δέχεται και να προσανατολίζεται η Κομισιόν, στο green digital pass, όπως το ονομάζει, στην πραγματικότητα είναι αυτό που ζητούσαμε εμείς από πέρυσι το καλοκαίρι όταν ο Πρωθυπουργός έλεγε ότι τελειώσαμε με τον κορονοϊό και άνοιγε τον τουρισμό χωρίς μέτρα. Τότε λέγαμε "ζήτα τεστ 72 ωρών σε όλες τις πύλες εισόδου" και δεν το ζήτησε. Τώρα έρχεται η Κομισιόν και λέει ότι για όσους έχουν εμβολιασθεί, θα ισχύει το πιστοποιητικό και για όσους δεν έχουν εμβολιασθεί θα χρειάζεται αρνητικό τεστ ή το πιστοποιητικό αντισωμάτων".

Με λίγα λόγια είναι τόσο φαιδρός που προσπάθησε να καπηλευτεί και την επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη για δικιά του.

Θα τον στεναχωρήσουμε όμως γιατί το πιστοποιητικό είναι επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που από την αρχή προσπάθησε να το απαξιώσει.

Για να τον βοηθήσουμε μήπως και το καταλάβει

Το εν λόγω έγγραφο θα καλύπτει τρία είδη πιστοποιητικών. Πρώτον ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού όπου θα αναγράφεται ο τύπος του εμβολίου και ο φορέας που χορήγησε το εμβόλιο.

Δεύτερον πιστοποιητικά εξέτασης (δοκιμασία NAAT/RT-PCR ή ταχεία δοκιμασία αντιγόνου) και πιστοποιητικά για άτομα που έχουν αναρρώσει από την COVID-19.

Στην τρίτη περίπτωση το πιστοποιητικό θα έχει διάρκεια 180 ημερών εκτός εάν τα επιστημονικά δεδομένα μεταβληθούν.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου