Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Η συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα ξεχαστεί ποτέ όσο και εάν προσπαθήσουν οι Συριζαίοι

 


Συνέχεια αποκαλύπτονται αίσχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα.

Η φαινομενική σύγκρουση της αριστεράς με τους Χρυσαυγήτες ήταν μόνο για τους τύπους για να κοροϊδεύουν τον κόσμο που εξαπατούσαν ασύστολα.

Η συμπόρευση ακροαριστεράς - ακροδεξιάς ξεκινάει το 2011 από τις πλατείες των «αγανακτισμένων», όταν έστηνε την εξαπάτηση των πολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποιός θα ξεχάσει τους ακροαριστερούς με τους ακροδεξιούς δίπλα δίπλα να φωνάζουν συνθήματα κατά της τότε κυβέρνησης και κατά της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Τις κορυφαίες σκηνές το 2014 στην Θεσσαλονίκη όταν η ακροαριστερή νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και η ακροδεξιά νεολαία της Χρυσής Αυγής διέλυσαν την παρέλαση της Θεσσαλονίκης, αποκαλώντας προδότη τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και μουτζώνοντας τον. 

Ποιος θα ξεχάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση κατέθετε πρόταση να δοθεί στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής το δικαίωμα της επιστολικής ψήφου, «ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις ψηφοφορίες στη Βουλή γιατί αλλιώς θα αλλοιωθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Ποιος θα ξεχάσει τον υποκριτή Νίκο Βούτση που τολμάει με θράσος σήμερα να διαμαρτύρεται όταν έλεγε μέσα στην βουλή 27.02.2014 : «Είναι πολιτικό κλείσιμο του ματιού προς την άκρα Δεξιά και την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής. Γίνεται μεθόδευση για να τεθεί εκτός νόμου αυτό το κόμμα».

Στις 28 Ιουνίου 2015 οι κυβερνητικοί εταίροι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. καίγονται να περάσουν από τη Βουλή το περίφημο δημοψήφισμα. Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι είναι σθεναρά απέναντι, αλλά ο κ. Τσίπρας βρίσκει σύμμαχο την Χρυσή Αυγή που ψηφίζουν μαζί του την πρόταση για το δημοψήφισμα, ώστε η τότε κυβέρνηση να αποφύγει την εικόνα της πολιτικής απομόνωσης.

Η Χρυσή Αυγή ψηφίζει και υπέρ της πρότασης της ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία και την περίοδο 1997-2014.

05.12.2016, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής μπαίνουν στο Σινούκ και επισκέπτονται το Καστελλόριζο, υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτικών τους αντιπάλων, αλλά και τις έντονες διαμαρτυρίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του Νίκου Παρασκευόπουλου άφησε κάγκελο τους πάντες λέγοντας : «Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελλόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη; Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή τη στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα».

Οι ακροδεξιοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής ψήφισαν μαζί με τους ακροαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ την επιστροφή της δικογραφίας για τη Novartis στη δικαιοσύνη, βοηθώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντήσει τους αντιπάλους της και να στήσει δίκες χωρίς ίχνος αποδείξεων.

Με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής πέρασε και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου και σύμβουλος του κ. Τσίπρα, Βασιλική Θάνου, επικεφαλής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Και με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής πέρασε η αλλαγή του εκλογικού νόμου. 

Η δήλωσή του Νίκου Βούτση ως Προέδρου της Βουλής που σήμερα θα έπρεπε να ντρέπεται και όχι να διαμαρτύρεται: «Στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι. Δεν έχουμε μιλήσει με τη Χ.Α. Από εκεί και πέρα η Βουλή λειτουργεί με 300. Ποτέ δεν αφαιρέθηκε καμία ψήφος από καμία μεριά. Αυτό που σας λέω δεν αποτελεί πρόσκληση προς τη Χρυσή Αυγή. Αλλά επειδή ο εκλογικός νόμος είναι ένα κορυφαίο ζήτημα και κάθε κόμμα έχει τη δική του άποψη, περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η Χρυσή Αυγή».

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα επικίνδυνο κατάπτυστο κόμμα!!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου