Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Εμφανίστηκε στις Αρχές το κτήνος που κακοποίησε βάναυσα τον σκύλο του

 


Περίμενε να περάσει το αυτόφωρο και κρυβόταν ο τζάμπα μάγκας, το κτήνος που κακοποίησε τον άτυχο σκύλο που τον εμπιστευόταν.

Ενώπιον των αστυνομικών αρχών παρουσιάστηκε εχθές ο παλιάνθρωπος από τα Κουνουπιδιανά Χανίων, ο οποίος κακοποίησε το σκυλί του, κρεμώντας το και κόβοντάς του τα γεννητικά όργανα, σε μια υπόθεση που προκάλεσε αποτροπιασμό και οργή σε όλη την Ελλάδα.

Το θρασύτατο κτήνος, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για να «ηρεμήσει το σκυλί», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στον κακοποιό επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 30.000 ευρώ, ενώ η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Ο άνδρας, λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου γιατί κρυβόταν, αφέθηκε ελεύθερος.

Παράλληλα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ΔΕΗ, μετά από παρέμβαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης που ζήτησε την Τετάρτη από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει καθώς, όπως επισημαίνει, τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ ζήτησε να κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες για τον υπάλληλο που φέρεται να έχει διαπράξει την αποτρόπαια πράξη. «Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Με απόφαση του προέδρου ο συγκεκριμένος υπάλληλος τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική και ποινική διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου