Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Δικαιοσύνης, Τουρισμού και Εργασίας είναι μέσα στα πλάνα για ανασχηματισμό



Σε διορθωτικές κινήσεις, θα προχωρήσει άμεσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτι που είπε ο ίδιος, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τα σενάρια ανασχηματισμού.

Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει τις μικρές αλλαγές στο υπουργικό σχήμα, αποφεύγοντας έναν δομικό ανασχηματισμό που δεν χρειάζεται άλλωστε.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός υπουργικού σχήματος αναμένεται να βρεθεί ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος αναμένεται να «πληρώσει» την ιστορία των ΚΕΚ που αφορούσε την επιμόρφωση των επιστημόνων.

Θα ακολουθήσει ο Χάρης Θεοχάρης, για τον οποίο υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο πρωθυπουργικό γραφείο για τον τρόπο που χειρίστηκε το χαρτοφυλάκιό του και τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Ο Κώστας Τσιάρας δεν θεωρείται επιτυχημένος στο υπουργείο δικαιοσύνης, και χρεώνεται την καθυστέρηση της αλλαγής του ποινικού κώδικα και άλλων μέτρων που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η τιμωρία σε κακοποιούς που είχε φροντίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να ευνοήσει και δυστυχώς μετά από ένα χρόνο δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό γιατί δεν μπορείς να τον πεις και αποτυχημένο, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνει υφυπουργός Αθλητισμού, χωρίς να αποκλείεται να βρεθεί σε κάποια άλλη κυβερνητική θέση.

Οι πληροφορίες βάζουν στο κάδρο της αλλαγής και τον Στέλιο Πέτσα που θα μετακινηθεί από το επικοινωνιακό επιτελείο, ίσως στην οδό Σταδίου και στο υπουργείο Εργασίας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου