Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Στον εισαγγελέα βρίζοντας οι δύο τρομοκράτες της "Επαναστατικής Αυτοάμυνας"



Ο ένας από τους δύο τρομοκράτες ο 41χρονος, στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα και αποφυλακίστηκε τον Φεβρουάριο του ’18 με βάση τον νόμο έγκλημα Παρασκευόπουλου, ένα από τα δώρα σε συντρόφους τρομοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ. 

Με αλεξίσφαιρα και τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, οι δυο από τους τρεις συλληφθέντες μετά τη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με στόχο την τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, μεταφέρθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στον εισαγγελέα.

Μόλις είδε τα τηλεοπτικά συνεργεία ο ένας από τους δυο συλληφθέντες άρχισε να βρίζει και μπαίνοντας στα δικαστήρια, κλώτσησε την πόρτα. «Μπινέδες, γ@@ω την Πα@@@@α σας, γα@@ το σπίτι σας, που@@@@ς», φώναζε την ώρα που αστυνομικοί τον μετέφεραν στο γραφείο του εισαγγελέα.

Μαζί με τον 41χρονο συνελήφθη ένας 45χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε η γιάφκα της Επαναστατικής Αυτοάμυνας, καθώς και μια 39χρονη η οποία φέρεται να είναι η σύντροφος του 46χρονου που καταζητείται.

Ο 46χρονος, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν μεταξύ των συντελεστών της κατάληψης «Γκάρε» στην οδό Καλλιδρομίου, η οποία εκκενώθηκε στις 26 Αυγούστου.

Ο καταζητούμενος τρομοκράτης ήταν ήδη στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής, ενώ επίσης φέρεται και ως πρωταγωνιστής σε επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών στα Εξάρχεια.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου