Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Λειτούργησε με σχέδιο ο Γιαννούλης και προσπάθησε να αποπροσανατολίσει με χοιρινό και μπάρμπεκιου; Η είναι απλά βλάκας;




Τελικά μάλλον με σχέδιο μπορεί να λειτουργήσει κάποιος για να αποπροσανατολίσει, η είναι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνει τι λέει και τι κάνει! Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φυτώριο από τέτοιους βλάκες ανθέλληνες ανεύθυνους.

Την ώρα που η Ελλάδα ταλανίζεται από τις ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές και έχει πολύ σοβαρά προβλήματα που θέλει να λύσει για το καλό των ίδιων των μεταναστών και ιδιαίτερα για το καλό των Ελλήνων πολιτών και την ασφάλεια τους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε φωτιά στον δημόσιο διάλογο και ουσιαστικά αποπροσανατόλισε από το βασικό πρόβλημα που είναι η διαχείριση των ροών πηγαίνοντας την συζήτηση στα μπάρμπεκιου με χοιρινό και σουβλάκια.

Επειδή ο Σύλλογος Βόρειας Ελλάδας σε διαμαρτυρία κατά προσφύγων και μεταναστών στο hot spot στα Διαβατά έψησε σουβλάκια ο Γιαννούλης παρεξηγήθηκε και έκανε πρόταση ότι θα πρέπει να προβλεφθεί στον Ποινικό Κώδικα, ώστε να τιμωρούνται αυτοί που διοργανώνουν, όπως στη Θεσσαλονίκη, μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ έξω από προσφυγικές δομές.

«Τέτοιες ενέργειες είναι ντροπή και κτηνωδία, και πρέπει να καταγγέλλεται από κάθε Έλληνα δημοκρατικό πολίτη», τόνισε χωρίς κανένα εθνικό αίσθημα και καμία ντροπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μόνο δύο τινά συμβαίνουν η είναι μεγάλος βλάκας, η λειτουργούσε με σχέδιο για να αποπροσανατολίσει απο το μεταναστευτικό που γίνεται μάστιγα κατά της Ελλάδας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου