Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Οι πολίτες σήμερα δίνουν τέλος στο λαϊκισμό «Δεν έφταιγεν αυτός, τόσος ήτανε…»



Ο λαϊκισμός πρέπει να νικηθεί και οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές είναι αποφασισμένοι.

Οι ημέρες που έρχονται θα είναι σίγουρα καλύτερες και θα αφήσουν πίσω την περίοδο η οποία ξεκίνησε επί της ουσίας από το 2009 και πολύ περισσότερο από το 2012 και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ που εκμεταλλεύτηκε και εξαπάτησε όσο κανένας άλλος τους Έλληνες για να πάρει την εξουσία.

Ευτυχώς τέλος εποχής για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπούσε δήθεν την αριστερά. Η πραγματικότητα μία ομάδα ακροαριστερών αντιεξουσιαστών προσπάθησαν να επιβάλουν καθεστωτικά μια λαϊκή δημοκρατία με δήθεν αρχές, αξίες και προοδευτικά προγράμματα και αποδείχθηκαν χειρότεροι όλων και ακατάλληλοι να κυβερνούν την χώρα.

Η αριστερά με υπεύθυνους την παρέα των ακροαριστερών λαϊκιστών έχασε την ευκαιρία που της δόθηκε από το λαό να πάρει την εξουσία και να αλλάξει αλλάξει ριζικά τα πράγματα.

Αρχηγός των αποτυχημένων ο Αλέξης Τσίπρας, λίγος, ανεπαρκής, ψεύτης, πούλησε όνειρα και ελπίδες στους Έλληνες, κορόιδεψε όσο κανένας άλλος, έταξε ότι ήθελαν να ακούσουν οι Έλληνες και έκανε ακριβώς τα αντίθετα. Ένας Αλέξης Τσίπρας αλαζόνας με έλλειψη νοημοσύνης και ευαισθησία, τρελαμένος με την καρέκλα και την εξουσία μετέτρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ σε μαγαζάκι εξυπηρετήσεων, με πελάτες, που του έδιναν τα κότερα τους για να τον ευχαριστήσουν για τις εξυπηρετήσεις του. Η ασύστολη και προκλητική διαπλοκή του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο.

Ένα κόμμα που άφηνε ανεξέλεγκτο τον Νεάντερταλ Παύλο Πολάκη να απειλεί δικαστές, να βρίζει όσους δεν συμφωνούσαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, αδίστακτο, χυδαίο και προκλητικό.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό ένα χυδαίο, ψεύτη και φαύλο που δεν δίσταζε να στήσει κατηγορίες και να πετάει από τις εφημερίδες του κόμματος του λάσπη κατά των πολιτικών του αντιπάλων χωρίς ίχνος ηθικής.

Η συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ έδειξε για ακόμα μία φορά στον Ελληνικό λαό ποιος πραγματικά είναι, αφού με τις απαντήσεις του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το Μάτι έδειχνε ότι δεν αντιλαμβανόταν το μέγεθος της τραγωδίας. Τα γέλια του στον ΑΛΦΑ για τον θάνατο των δύο πιλότων μας στην Ισπανία με το F16 έδειξαν το άθλιο χαρακτήρα του.

Αλλά τον δικαιολογούμε «Δεν έφταιγεν αυτός, τόσος ήτανε…», η Ελλάδα έχει ανάγκη πλέον σοβαρότητας και ασφάλειας κάτι που φρόντισε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουμε με τους νόμους εξυπηρέτηση που έφερε για να ικανοποιήσει συντρόφους τρομοκράτες, αντιεξουσιαστές και κακοποιούς γενικότερα.

Επιτέλους τέλος.... Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά!!!!!


Κώστας Βουκελάτος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου