Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Έπιασαν τον δήθεν τεχνικό της ΔΕΗ που βούτηξε 110.000 ευρώ από γιαγιά



Ο απατεώνας τεχνικός της ΔΕΗ παγίδεψε μια γριούλα 84 ετών και της βούτηξε 110.000 ευρώ, που είχε στο σπίτι. Οι γρήγορες ενέργειες των αστυνομικών της ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του απατεώνα και τελικά να του περάσουν χειροπέδες.

Πρόκειται για έναν 41χρονο από το Ζεφύρι Αττικής, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και συνελήφθη το Σάββατο (27-07-2019) κοντά στο σπίτι του, στο Ζεφύρι.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν βρεθεί τα χρήματα που πήρε από την ηλικιωμένη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πίστεψε ότι μπροστά της είχε έναν τεχνικό της ΔΕΗ ο οποίος της είπε ότι υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος και έπρεπε να κοιτάξει το ρολόι. Αφού έκανε ότι έφτιαχνε το ρολόι και της είπε ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα της ο αθεόφοβος της ζήτησε για τον κόπο του και 100 ευρώ! Έτσι, κατάλαβε που έκρυβε τα χρήματά της η 84χρονη γυναίκα.

Ο απατεώνας στην αρχή έφυγε, λίγο αργότερα όμως επέστρεψε πήγε στην κρυψώνα της γιαγιάς σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού και έκλεψε όλα τα χρήματα που υπολογίζονται πάνω από 110.000 ευρώ!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου