Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Να γιατί πρέπει να οδηγηθούν πάλι στην αφάνεια! Νοτοπούλου: «Πήρα ένα άχρηστο υπουργείο και το έκανα χρήσιμο»


Είναι τραγικά αυτά που έζησε η Ελλάδα αυτά τα 4 χρόνια μέσα στην απόλυτη παρακμή με ανθρώπους όπως η Νοτοπούλου το απόλυτο τίποτα που έγινε κάτι επειδή ήθελε ο Τσίπρας.

Είπε η Νοτοπούλου ότι έκανε λάθος που φόρεσε ροζ γόβες και γιαυτό έχασε τον δήμο, και τα έριξε όπως όλα τα ακατοίκητα Συριζαίικα ακροαριστερά αμόρφωτα μυαλά στον κόσμο που δεν την ψήφισαν.

Συνέχισε θέλοντας να κάνει τον κόσμο να γελάσει: «Το ΥΜΑΘ ήταν μια μεγάλη πρόκληση: πως ένα άχρηστο υπουργείο μετατρέπεται σε χρήσιμο υπουργείο».

Με λίγα λόγια η στελεχάρα ανύπαρκτη Νοτοπούλου είπε ότι  όλοι οι προκάτοχοι της στο Υπουργείο ήταν άχρηστοι κι εκείνη ήταν η μόνη ικανή που έκανε κάτι χρήσιμο στο Υπουργείο...

Είπε μάλιστα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, ηθικής, μπόλικη Συριζαίικη αλαζονεία και θράσος ότι : «Συνηθίζω να κάνω έντονη αυτοκριτική αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω λάθη από την παράταξή μας. Οι υπόλοιπες παρατάξεις πράγματι έκαναν λάθη. Αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς. Λάθος ίσως ήταν ότι έχασα τόσο χρόνο, προκειμένου να πείσω ανθρώπους να συμπορευτούν μαζί μας, ανθρώπους που ήδη μοίρασαν την εξουσία από άλλες θέσεις.»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου