Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Αντί να αντιμετωπίσει ο Καλογήρου τα χάλια των φυλακών απειλεί τον Αραβαντινό



Φταίει ο Αραβαντινός που αποκαλύπτει το έγκλημα που έχει συντελεστεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές και δεν φταίει η ακαταλληλότητα των στελεχών της κυβέρνησης, που για να ευνοήσουν συντρόφους τους εντός και εκτός φυλακών δείχνουν τεράστια ανοχή στο έγκλημα, κάνοντας τις φυλακές και τις ποινές ολιγοήμερες διακοπές για κάθε είδους κακοποιό.

Ο Αραβαντινός υποστήριξε, το βράδυ της Παρασκευής, 08.03.2019, στον ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων, ότι δεσμοφύλακες ξυλοκοπούνται καθημερινά στις φυλακές, καταγγέλλοντας ότι δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος επαναλαμβάνει αυτές τις κατηγορίες, υιοθετώντας μια ιδιαίτερα σκληρή γραμμή για την κυβέρνηση και το υπουργείο αντί να βγει και να εξαγγείλει λύσεις και "μάντρωμα" των σκληρών κακοποιών σε αυστηρές φυλακές υψίστης ασφαλείας, βγαίνει και κατηγορεί τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Δικαστικές και πειθαρχικές διαδικασίες για το γνωστό στέλεχος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Αντώνη Αραβαντινό για όσα υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, προαναγγέλλει με δήλωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου.

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης:

«Οι ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διατύπωσε απόψε σωφρονιστικός υπάλληλος δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά χαρακτηρίζουν τον ομιλούντα. Γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων. Καλύπτω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχη Φυτράκη, ο οποίος υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική στο δύσκολο πεδίο του σωφρονιστικού συστήματος. Με την ίδια εμπιστοσύνη καλύπτω τα βαλλόμενα στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ.κ. Σταύρο Μαντακιοζίδη, Προϊστάμενο του Σώματος 
Επιθεώρησης και Παύλο Δουλάμη, Διευθυντή επιχειρησιακής επάρκειας. Η
κοινή προσπάθεια για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος με όρους κράτους δικαίου συνεχίζεται.»





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου