Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Απίστευτα καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησης για να βολέψουν την Κουντουρά μην χάσουν την δεδηλωμένη



Πρωτοφανείς φωτογραφικές μεθοδεύσεις για να μη χαθεί η δεδηλωμένη και δεν βγεί βουλευτής η στελεχάρα Κουντουρά.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση είναι σε ομηρία απο την στελεχάρα την Κουντουρά και εκβιάζεται για να μην χάσει την δεδηλωμένη.

Φαινόταν τι θα γίνει από τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν με τις ψηφοφορίες για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης και το «Μακεδονικό».

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, κατέθεσε την πολυαναμενόμενη τροπολογία ξεφτίλα που δίνει τη δυνατότητα σε έναν βουλευτή να μπορεί να είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή χωρίς να χρειαστεί να παραιτηθεί από την έδρα που κατέχει.

Με λίγα λόγια η φωτογραφική τροπολογία έγινε αποκλειστικά για την Έλενα Κουντουρά για να είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής και μην αναγκαστεί να παραιτηθεί από βουλευτής και πέσει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών.

Μόνο σε μια άθλια ακροαριστερή αποτυχημένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να παίζει πρώτο όνομα η στελεχάρα Κουντουρά και να αλλάζουν οι νόμοι για λογαριασμό της και για λογαριασμό της άλλης στελεχάρας του Σπύρου Δανέλλη.

Τώρα, με μια ρύθμιση καθαρά φωτογραφική οι δύο βουλευτές θα μπορούν να ανακηρυχθούν βουλευτές χωρίς να χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία και ο εκβιασμός είναι ηλίου φαεινότερος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου